sarius123 kullanıcısının son içeriği

1. S

Mod Miui/HyperOS Eu Launcher Mod A12+ Poco/Redmi

Merhaba, magisk ile zipi flashladım yeniden başlattım, ancak 10-15 dakka beklememe rağmen "yalnızca bir sn..." Yazısı var ekranda hiçbir şekilde ana ekran yüklenmiyor, magisk modüllerinde mod gözüküyor ama çalışmıyor. Cihaz Redmi Note 7, Rom MIUI 12.5.3 Global, Android 10. Teşekkürler.
  2. S

Yardım Redmi Note7 Miui12 kurmak

İmei vs konularında hiçbir bilgim yok ama dün kendi cihazım için stock roma dönmeye çalıştım başlarda bayağı bir zorlandım ancak en son şu yöntemle çözdüm, mi flash pro yazılımını indirdirip stock romu da ayrıca tgz uzantısı olarak indirmen lazım sonra tgzyi winrar ile bir yere çıkat daha...
  3. S

Soru Redmi Note7 Stock Rom MIUI 12.5 Android 10 Kernel?

Orjinal Stock ROMa sahip cihazım için kernel su kullanmak istedim ancak herhangi bir yerde uyumlu bir kernel bulamadım, bulduğum bazı kerneller wifi'ın çalışmasını bazıları ise hem wifi hem kameranın çalışmasını engelliyordu. Android 10 Stock romdan başka roma geçmek istemiyorum daha önce çok...
  4. S

Rom Redmi Note 7 HyperOS A13

Hocam şu an için ekran görüntüsü paylaşamayacağım ancak şu kadarını söyleyebilirim ki son birkaç hafta içerisinde 3-4 farklı custom rom denedim ve en hatasız ve stabil çalışanı bu, üstelik Redmi note 7'nin stock rom arayüzü ile neredeyse birebir aynı aynı yüzü ayarlardan etkinleştirebiliyorsun...
  5. S

Rom Redmi Note 7 HyperOS A13

Merhaba hocam rom için çok teşekkürler gerçekten bugüne kadar kullandığım en iyi custom rom, emeğine sağlık. bir sorum olacaktı şeklinde bir açıklama yazmışsın bu modülü yüklemek için KSU olan bir custom kernel mi yüklememiz lazım yoksa magisk yükleyip magisk içerisinden mi flashlamamız lazım...
  6. S

Rehber Redmi Note 7 Root Yapma Rehberi

Yokmu bu konuda bir bilgisi olan? Lütfen varsa yardım edin?
  7. S

Çözüldü Kişiye özel zil sesi ataması

Merhaba bende redmi note 7 var kişilerim kısmında da ayarlarda da kişiye özel zil sesi ayarını bulamadım acaba redmi note 7de öyle bir özellik yokmu bilen varsa yardım lütfen.
  8. S

Çözüldü mi pc suite bağlanmıyor

Lütfen biri mi pc suite programının 3.2.522.32.beta sürümünü paylaşabilir mi lütfeeen çok ihtiyacım var
  9. S

Şunu da söyleyeyim bu forumdaki yöntemle root atamadım o yüzden şu video daki yöntemi kullandım Dm verity gibi bişey yazan bi zip dosyası vardı onu da flashladım twrp den . Acaba Dm verity den dolayı mı bu sorun lütfen yardım edin kilit ekranım çalışmıyor.
  10. S

Lütfen biri yardım etsin root attım ve magisk yükledim ardından kilit ekranı şifresi ve parmak izi oluşturmak istedim ama ne yaparsam yapayım olmadı desen yapıyorum onaylıyorum olmuyor kilit ekranı kapalı diyor şifre yapıyorum olmuyor ne yapsam olmuyor kilit ekranı nı aktifleştiremiyorum lütfen...
Üst Alt