Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
herkese iyi forumlar arkadaşlar. Ben kameramı nas depolama ile bilgisayarıma bağlayamadım yardımcı olur musunuz ? Modemimde usb girişi var oraya usb takıyorum bilgisayar da ethernet ile modeme bağlı ancak mihome uygulamasından nas bağlamaya çalıştığımda Kullanilabilir depolama konumu mevcut...
Herkese iyi geceler arkadaşlar. Bu redmi note 7 nin kronik bildirim sorunu güncellemeler ile hala çözülmedi mi ? Bir arkadaşımda var onda bildirimler çatır çatır gelirken benim note 7 de aldığım günden beri devam ediyor. Bu sorunun çözümü herhangi bir yerde bulundu mu ?
Arkadaşlar herkese iyi forumlar.Malum virüs döneminde eve kapandık hareketsiz saatlerce duruyoruz.Günlük yürüyüş yapacağım kaç adım attım vs bilmek istiyorum ancak redmi note 7 telefonumda adım sayar yok.Harici bir uygulama vs var mı bu telefona adım sayar ekleyecek ? Teşekkür ederim şimdiden.
Herkese günaydın iyi forumlar dilerim. Elimde çok fazla değil 1200 küsur TL para var ve mobil bankacılık üzerinden altın almak istiyorum. Ancak tereddütlerim var altının son zamanlarda çok fazla yükselmesi ve koronadan dolayı virüs bitince tekrar düşer mi diye. Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı...
pil konusunda sıkıntı çıkarmıyosa yapacağım güncellemeyi arkadaşlar deneyip test eden olursa buraya yazsın lütfen.Birde geri çekilme gibi bişeylerden bahsetmişsiniz bende öyle olmadı şuan indiriyorumda acaba neden geri çekilmiştir bir sorun falanmı çıkarıyor ?
arkadaşlar bu güncellemeyi yapan varmı bazı güncellemelerden sonra batarya performansında düşüş olabiliyormuş bu güncellemeyi yapanlar böyle bir sorun oldu mu acaba ona göre yapacağım güncellemeyi.Teşekkür ederim şimdiden
Arkadaşlar iyi akşamlar.Bir arkadaşım vatan computerdan redmi note 7 satın almış.Bendede var bende yeni aldım ancak arkadaşın note 7 sinin çektiği farklı.acaba sebebini bilen varmı?
ben daha dün aldım cihazı ve henüz sim kart takmadım yani bahsedilen 4.5g 3g vs sorunları yok.şuan 1saat 40dk ekran süresi 100den %75 e düştü normalmi ?