saracx kullanıcısının son içeriği

1. S

Rom Redmi Note 9 Pro (Joyeuse) Mıuı 12.5 Stable EU 12.5.2.0 RJZMIXM İndirme Bağlantıları

Hocam bende size katiliyorum. Ben temiz kurulum yapmadim ondan midir diyordum ama pil performansi benide hic memnun etmedi. Bende ilk firsaat 11.0.7 ye bir daha ayrilmamak uzere donus yapmayi planliyorum. :) Sanirim bu telefonun fav romu 11.0.7 ustu hep bir problem :)
  2. S

Rom Redmi Note 9 Pro (Joyeuse) Mıuı 12.5 Stable EU 12.5.2.0 RJZMIXM İndirme Bağlantıları

Ben bu romu kurdum fakat bana biraz takiliyor gibi geldi. Verilerle ugrasmak istemedigim icin temiz kurulum yapmadan kurdum.Bu takilmalar sanirim temiz kurulum olmadigi icin oluyor. Kuracak olan arkadaslara onerim temiz kurulm yapmadan kurmamalari olacak.
  3. S

MIUI 12 Redmi Note 9 Pro - Global Kararlı Rom V12.0.4.0.RJZMIXM İndirme Bağlantıları

Ne kadar sacma bir olay gercekten de globale bu kadar zamandir guncelleme getirmemeleri.
  4. S

Diğer Android 11 sorunsuz mu ?

Hocam ben önceki cihazlarımda denedim aosp romlari hep batarya performansinda kötü sonuçlar aldım. Dediğiniz romlarsa batarya performansı nasıl hocam?? Ben şu an pil açısından çok memnunum 2 güne yakın bekleme süresi ve 9 saat civarı ekran süresi alıyorum
  5. S

Diğer Android 11 sorunsuz mu ?

Hocam ben hala eu 11.0.7 kullaniyorum miui 12 romlarda hep sarj performansinda problem yasadim. Miui 12.5 android 11 ikilisini merak ediyorum acikcasi. Husrana ugramaktan ve temiz kurulum yapmak ugrastirdigi icin yeni romlari kurasim pek yok acikcasi :(
  6. S

MIUI 12.5 MIUI 12.5 | KURTOGLU- Special Edition | Kendi Custom Romum | Redmi Note 9 Pro JOYEUSE Özel | Videolu Detaylı Açıklama Yer Almaktadır

Hocam eu 11.0.7 çok temiz az özellik var ama olsun şimdilik eu da devam edicem :) bu arada yeni rom için elinize sağlık hocam
  7. S

MIUI 12.5 MIUI 12.5 | KURTOGLU- Special Edition | Kendi Custom Romum | Redmi Note 9 Pro JOYEUSE Özel | Videolu Detaylı Açıklama Yer Almaktadır

KURTOGLU- hocam merhablar. Kapanma sorunundan dolayi eu rom 11.0.7 ye gecmistim. Simdilik bir haftadir kullaniyorum herhangi bir kapanma olmadi. Bu arada miui 11.0.7 cok cok iyi geldi sarj acisindan. Ama tabi ozellik ve gorunum olarak bi sizin romunuz degil tabi. Akicilik olarak biraz daha iyi...
  8. S

Hocam rica ederim. Simdilik kapanma olmadi fakat cok sık tekrar eden bir sorun degildi bir hafta falan kullanmam lazim anca net bir sey diyebilirim
  9. S

KURTOGLU- hocam yaklasik 2 aydir romunuzu kullaniyordum. Simdilik bir sure kapanma sorunu nedeniyle eu 11.0.7 ye gectim. Emeklerinize saglik. Insallah cok daha iyi isler ve romlar yaparsiniz ilerleyen surecte. Iyi calismalar
  10. S

Merhabalar hocam. Konuda bahsedildigi ve anlatildigi gibi temiz kurulum yaptim kurulumla ilgili bir hata soz konusu degildir muhtemelen.
  11. S

Hocam bu romda karsilastim ilk defa. Oncesinde guncel stabil eu vardi. Simdi 11.0.7 ye donecem hocam beklenmedik bir zamanda kapandigi zaman problem oluyor. BIr sure eu da devam edicem. Saniyorum o zaman rom kaynakli diyebiliriz?
  12. S

Hocam herhangi bir kernel yuklemedim. Reboot şeklinde değilde gücü kapatıyor telefon. Magisk te extra bir kurulumda yapmadim hocam. Sorun neyden kaynaklanıyor dur sizce?
  13. S

Merhabalar hocam. Telefon çok sık olmamalamla birlikte arada kendi kendine kapanıyor çözümü var mıdır. Kurulum yaparken temiz kurulum yaptım. Edition versiyondayim hocam. Nasıl çözerim
  14. S

Hocam bunu bende farkettim mümkün olursa ve vaktin olursa fayda sağlayan bir özellik baya çünkü. Hocam romu baya bir denedim gayet akıcı geldi şimdilik bir sorun yaşamadım tekrardan emeklerinize saglik
Üst Alt