Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hocam bende size katiliyorum. Ben temiz kurulum yapmadim ondan midir diyordum ama pil performansi benide hic memnun etmedi. Bende ilk firsaat 11.0.7 ye bir daha ayrilmamak uzere donus yapmayi planliyorum. :) Sanirim bu telefonun fav romu 11.0.7 ustu hep bir problem :)
Ben bu romu kurdum fakat bana biraz takiliyor gibi geldi. Verilerle ugrasmak istemedigim icin temiz kurulum yapmadan kurdum.Bu takilmalar sanirim temiz kurulum olmadigi icin oluyor. Kuracak olan arkadaslara onerim temiz kurulm yapmadan kurmamalari olacak.
Hocam ben önceki cihazlarımda denedim aosp romlari hep batarya performansinda kötü sonuçlar aldım. Dediğiniz romlarsa batarya performansı nasıl hocam?? Ben şu an pil açısından çok memnunum 2 güne yakın bekleme süresi ve 9 saat civarı ekran süresi alıyorum
Hocam ben hala eu 11.0.7 kullaniyorum miui 12 romlarda hep sarj performansinda problem yasadim. Miui 12.5 android 11 ikilisini merak ediyorum acikcasi. Husrana ugramaktan ve temiz kurulum yapmak ugrastirdigi icin yeni romlari kurasim pek yok acikcasi :(
KURTOGLU- hocam merhablar. Kapanma sorunundan dolayi eu rom 11.0.7 ye gecmistim. Simdilik bir haftadir kullaniyorum herhangi bir kapanma olmadi. Bu arada miui 11.0.7 cok cok iyi geldi sarj acisindan. Ama tabi ozellik ve gorunum olarak bi sizin romunuz degil tabi. Akicilik olarak biraz daha iyi...
KURTOGLU- hocam yaklasik 2 aydir romunuzu kullaniyordum. Simdilik bir sure kapanma sorunu nedeniyle eu 11.0.7 ye gectim. Emeklerinize saglik. Insallah cok daha iyi isler ve romlar yaparsiniz ilerleyen surecte. Iyi calismalar
Hocam bu romda karsilastim ilk defa. Oncesinde guncel stabil eu vardi. Simdi 11.0.7 ye donecem hocam beklenmedik bir zamanda kapandigi zaman problem oluyor. BIr sure eu da devam edicem. Saniyorum o zaman rom kaynakli diyebiliriz?
Hocam herhangi bir kernel yuklemedim. Reboot şeklinde değilde gücü kapatıyor telefon. Magisk te extra bir kurulumda yapmadim hocam. Sorun neyden kaynaklanıyor dur sizce?
Merhabalar hocam. Telefon çok sık olmamalamla birlikte arada kendi kendine kapanıyor çözümü var mıdır. Kurulum yaparken temiz kurulum yaptım. Edition versiyondayim hocam. Nasıl çözerim
Hocam bunu bende farkettim mümkün olursa ve vaktin olursa fayda sağlayan bir özellik baya çünkü. Hocam romu baya bir denedim gayet akıcı geldi şimdilik bir sorun yaşamadım tekrardan emeklerinize saglik