santrafor09 kullanıcısının son içeriği

1. santrafor09

Yardım One plus 7 pro isinma ve batarya sorunu

Arkadaslar one plus 7 pro kullaniyorum gecen ayki guncellemeden sonra midir nedir telefonum aşiri isinip cok kisa surede bitiyo 2 saat ekran acik kaldiginda 100 den 5 e kadar dusuyo,onceden boyle bisey yokdu,acaba batarya ile alakali mi yoksa gunceemeyle mi yardim edin lutfen
  2. santrafor09

Yardım One plus 7 pro batarya

Arkadaslar telefonum yuzde yuzden 2.5 saat ekran acikliginda bitiyo ve telefon asiri derece isiniyo,son gelen guncellemeden sonra oldu gibime geliyo normalinde ne isinma nede kolay kolay şarj bitmiyodu,bilgisi olan varsa lutfen soylesin
  3. santrafor09

Yardım Arama goruntusu

Burasını hocam
  4. santrafor09

Yardım Arama goruntusu

Aynen dostum Google servisi vardı,normaline nasıl geçilir onu soylesen 1573817089 Hocam burdakilerde biey cikmadi
  5. santrafor09

Yardım Arama goruntusu

Cevaplnmiyo işte caliyo caliyo herhangi bisekilde ekranda bişey cikmiyo
  6. santrafor09

Yardım Arama goruntusu

Arkadaşlar 2 gunonce resmi note 8 aldım, biri beni ariyinca telefon caliyo ama ekranda hiç bişey gorunmuyo,arama bitince sson aramanın cevapsız çağrı olarak gorunuyo,telefona format attım düzeldi ama bugünde yineayni sorun oldu, telefonu trendyoldan resmi olrak aldım,geri mi gondersem
  7. santrafor09

Rom Mi 9 SE - Global Kararlı Miui V10.3.3.0 Fastboot İndirme Bağlantısı

Peki dostum haklısın,ne diye telaş yaptım bilmiyom,zaten romu değiştim,böyle takilcam artik
  8. santrafor09

Kardeş su resme bak gözünü seveyim inenlerin hangisi doğru Hocam dün itibariyle stabil romdan global 10.3.3.0 gecdim,acaba beta rom var 10.3.4.0 o daha mi iyi ayrıca şuan telefonundaki en son güncellemeler başka bişey varmıdır
  9. santrafor09

Sohbet Mi 9 se Kullanıcı Yorumları

Bugün itibari ile stabil romdan global Roma geçsin, 10.3.3.0 yanlız bende bı zip dosyası daha var 10.3.4.0 buna gecsem daha mı iyi yada beta rom var o mu daha iyi,yardım lutfen
  10. santrafor09

Bugün itibari ile stabil romdan global Roma geçsin, 10.3.3.0 yanlız bende bı zip dosyası daha var 10.3.4.0 buna gecsem daha mı iyi yada beta rom var o mu daha iyi,yardım lutfen
  11. santrafor09

ee napcam pekı sabahdan berıde beklıyom ınmesını yuzde 99 oldu ben yanlıs ındırdıgımı ogrendım kardes yardım edın lutfen ya adam gıbı bı rom olsun telefonda 1080p 60 fps bıle yok stabıl rom oldugu ıcın hıc guncelleme de almıyom 1567075588 kardes gozunu sevıyım yardım et ya. telefon stabıl...
  12. santrafor09

Bı tane arkadaş şunu verdi inmesini bekliyor ama telefonum.mi9se arkadaşın gönderdiği romda mimix3 yazıyı acaba yanlış rommu verdi,resime bakarmisinn2 saattir enmesini bekliyor yanlış birşeyi kurmayım telefona
  13. santrafor09

evet ama arkadasın dedıgı romu ındırmeyı beklıyorum yanlız ındırme yerınde mı mıx3 yazıyo benım telefonum mı9se acaba yanlıs rommu verdı bana 1567074714
  14. santrafor09

mı 9 se stabıl roomdan cıkmak ıstıyorum telefon guncelleme aslmıyo en ıyı en guzewl rom hangısıyse yardım edermısınız
  15. santrafor09

Mod Mi8 Video 4K 60fps modülü

Yuh 4k da 60 FPS de mi var kardeş harikasinda, Bunu nasıl indircagiz onuda anlatirsan sevinirim,ben 1080 de 60 da istiyorum 4k da bile 60fps varmış,kardeş gozunu seviyim yardım et,
Üst Alt