santrafor09 kullanıcısının son içeriği

1. santrafor09

Recovery OnePlus 9R ColorOS TWRP 3.5.1 - v21.6.12 Tek Tuş Yükleme Aracı

Tesekkur ederim bi deniycem simdi
  2. santrafor09

Kanka,benim sorunu anladin dimi telefon 10 gundur aşiri isiniyo ve şarji 100 den 5 2 saatte dusuyo,ben simdi sifirlayinca imei gitmez dimi bu sorun duzelirmi,telefon yurt disi telefon,
  3. santrafor09

Yardım One plus 7 pro isinma ve batarya sorunu

Valla xiaomi ye alistim bu telefonda daha zor geldi islem yapmak,mesela imei gidince tekrardan para verip yukletiyodum restore yapip twkrar geldigini ilkkez senden ogrendim,ayrica. Suan telefonda twrp bile yok onu bile yukleyemedim,acaba twrp siz telfona format atsam duzwrlmi
  4. santrafor09

Twpr yok telefonda onu yuklemeden sifirlasam olurmu,eger olmazsa twrp indircegim linki bulamadim telefon icin linki atarmisin
  5. santrafor09

Twrp yok yukleyip bi deniyim klon imei atilmisti aldigim kisi parali rom yujledim demisti 5 aydir sorunsuz harika bi sekilde kullaniyodum,insallah imeı silinmez telefon duzelir
  6. santrafor09

Arkadaslar one plus 7 pro kullaniyorum gecen ayki guncellemeden sonra midir nedir telefonum aşiri isinip cok kisa surede bitiyo 2 saat ekran acik kaldiginda 100 den 5 e kadar dusuyo,onceden boyle bisey yokdu,acaba batarya ile alakali mi yoksa gunceemeyle mi yardim edin lutfen
  7. santrafor09

Trabzonlu kardesim konu 7 pro ama bisey sorcam,telefonum ensonki guncellemeden sonra baya isiniyo ve cabuk sarji bitiyo,bu guncellemeylemi alakali yoksa batarya mi anlamadim,fabrika ayarlarina getirsem telefonu bi ise yararmi ve imei kaydi silinirmi,yardim edersen sevinirim
  8. santrafor09

Yardım One plus 7 pro batarya

Arkadaslar telefonum yuzde yuzden 2.5 saat ekran acikliginda bitiyo ve telefon asiri derece isiniyo,son gelen guncellemeden sonra oldu gibime geliyo normalinde ne isinma nede kolay kolay şarj bitmiyodu,bilgisi olan varsa lutfen soylesin
  9. santrafor09

Uygulama Redmi Note 8 GCam / Hypercam Eklendi

Ben hepsini yaptım ama, xml dosyasını yüklerken yan tarafta mi 8 için diyodu,bizde resmi note 8 var hepsini kurdum camerayi açtım iki kere boşluğa dokundum ama olmadı,bu programın resmi note 8 için olduğuna emin misiniz,yada ben nerede yanlış yaptım soylermisiniz
  10. santrafor09

Yardım Arama goruntusu

Burasını hocam
  11. santrafor09

Yardım Arama goruntusu

Aynen dostum Google servisi vardı,normaline nasıl geçilir onu soylesen 1573817089 Hocam burdakilerde biey cikmadi
  12. santrafor09

Yardım Arama goruntusu

Cevaplnmiyo işte caliyo caliyo herhangi bisekilde ekranda bişey cikmiyo
  13. santrafor09

Yardım Arama goruntusu

Arkadaşlar 2 gunonce resmi note 8 aldım, biri beni ariyinca telefon caliyo ama ekranda hiç bişey gorunmuyo,arama bitince sson aramanın cevapsız çağrı olarak gorunuyo,telefona format attım düzeldi ama bugünde yineayni sorun oldu, telefonu trendyoldan resmi olrak aldım,geri mi gondersem
  14. santrafor09

Rom Mi 9 SE - Global Kararlı Miui V10.3.3.0 Fastboot İndirme Bağlantısı

Peki dostum haklısın,ne diye telaş yaptım bilmiyom,zaten romu değiştim,böyle takilcam artik
  15. santrafor09

Rom Mi 9 SE - Global Kararlı Miui V10.3.3.0 Fastboot İndirme Bağlantısı

Kardeş su resme bak gözünü seveyim inenlerin hangisi doğru Hocam dün itibariyle stabil romdan global 10.3.3.0 gecdim,acaba beta rom var 10.3.4.0 o daha mi iyi ayrıca şuan telefonundaki en son güncellemeler başka bişey varmıdır
Üst Alt