santes kullanıcısının son içeriği

1. S

Yardım Uygulama Kasası Haber Sekmesi

Arkadaşlar merhabalar, bu gece yapılan güncellemede Redmi Note 7 cihazımın uygulama kasasına 'Haber' sekmesi gelmiş ve kasa düzeninden kaldırılamıyor. Bunu kaldırmanın bir yolu var mı?
  2. S

Yardım 'Kısa bir not' kendiliğinden kapanıyor

Arkadaşlar merhabalar, son güncellemeden sonra; 'Kısa bir not' eklentisinde bazen not alırken kendiliğinden kapatıp anasayfaya atıyor ve yazıklarımı da kaydetmiyor. Bu durum için çözüm önerisi olan var mı?
  3. S

Yardım Mi Hesabı Oluşturamıyorum!

Evet en mantıklısı sakin bir şekilde sonraya bırakmak, dediğiniz gibi benim içinde en iyisi soğmayalım durduk yere :)
  4. S

Teşekkürler hallettim fakat bu seferde mail girerken istediği doğrulamayı kabul etmiyor, telefondan da sayfa hatası veriyor. Aylardır herkese önerdiğim Xiaomi'ye dk 1 gol 1 lanet ettim :)
  5. S

Teşekkürler ilginize. Tam tersi telefondan yaptığım bir kaç deneme sonucu kabul etti. Yanlız bilgisayardan hala kabul etmiyor maalesef.
  6. S

Evet şu anda bilgisayardan deniyorum.
  7. S

Arkadaşlar merhaba, Xiaomi Redmi Note 7 modeline geçiş yaptım ve Mi Cloud için hesap oluşturmak istiyorum. Yaklaşık yarım saattir girdiğim bütün güvenlik kodlarına hatalı uyarısı veriyor, bir türlü üye olamadım. Bu konu hakkında bir çözüm önerisi olan var mı?
Üst Alt