Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Miui 13 ün global romundan miui 13 endonezya romuna geçmek istiyorum nasıl yapmalıyım . TWRP ile yaptığımda veya mi flash ile fastboot yaptığımda bir farklılık oluyor mu hangisini yapmalıyım?
Mi suite ile 29gblik yedek aldım ve sistemimi miui 12 den 13e yükselttim ve şimdi yedeği geri yüklemeye çalışıyorum ama sürekli bu hatayı alıyorum. 1 tane yedek dosyası var.
Şu an Mi note 10 12.6 eu beta kullanıyorum. Geçen yıl imei attırdım ama şu an telefon çok yavaşladı. El feneri tuşuna basıyorum 4-5 saniye sonra açılıyor. Kamerayı açarken yine 4-5 saniye bekliyorum fotoğraf çekince düzenlenmesi için bazen 10 saniye bekliyorum gerçekten bıktım. Telefonu...
Ben yurtdışı mi note 10 almıştım 3.000tlye şimdi bir arkadaş 128gb faturalı temiz iphone 8 plus ile takas etmek istedi baktım iphone 8 plus piyasasına benim telefondan daha yüksek gibi sizce takas etmek mantıklı olur mu? Telefonu satılığa koymuştum uzun süredir arayan soran yoktu. İphone 8 plusu...
Bir belgenin fotoğrafını çekerken sadece orta kısım veya benim seçtiğim bir kısım net çıkıyor geri kalan kısımlar biraz bulanık çıkıyor bunun bir çözümü yok mudur? Annemde redmi note 8 var bir de onun ile deniyim dedim cayır cayır çekiyor. Fotoğrafın her köşesi oldukça net. Acaba benim telefonda...
Telefonda global miui 12.5 vardı.Ben twrp yüklemeye çalışırken bir şeyleri yanlış yaptım ve artık açılmıyor telefon. Miui logosunda kalıyor twrp menüsündede uygulamalar şifreli gözüküyor.Dosyalar silinmeden açmanın bir yolu var mı?
Recovery - [Android 10] Mi Note 10 / Pro / Mi CC 9 Pro - Twrp...
Telefon normalde 0 dan 100 e yaklaşık 110dkde şarj oluyor (tamamen orijinal hali ile). Ben telefona twrp ve magisk ile bir tane modül yükledim ardından az önce şarja taktım 60dkde %60a anca geldi. Böyle bir sorun yaşayan var mı veya çözümünü bilen.
Yeni 12.5.1 güncellemesinden sonra yukarda gözüktüğü gibi youtube music göstergesi hiçbir zaman gitmiyor telefonu yeniden başlattım düzelmedi. Göstergeyi yana kaydırıyorum 2dk sonra tekrardan eski haline geliyor çözümünü bilen varsa yardımcı olabilir mi? (youtube music açık bile değil spotify...