Sanek-creed kullanıcısının son içeriği

1. Sanek-creed

Rom CrDroid v9.3 Unofficial - Mi Max 3 (nitrogen)

9.5 available for everyone
  2. Sanek-creed

konu kapandı
  3. Sanek-creed

Seni tanımıyorum. Şizofrenlerle ilgilenmiyorum
  4. Sanek-creed

yardım için bir doktora görünmelisin. şizofreni tedavi edilebilir.
  5. Sanek-creed

büyüdüler çünkü onları kullanan insanlar işinizi çok hafife aldığınızı söylediler. Ve kabul ettim. fiyat değişmeyecek. Ama dediğim gibi yapı bir süre sonra herkese açık olacak. 1686438956 Seni anlayabiliyorum. PayPal'ı kullanamayanlar için binance'i kullanabilirsiniz. satılandan daha kötü...
  6. Sanek-creed

o zaman işte size ödeme yapılmamalıdır. çünkü senin sözlerinle çelişiyor. veya geliştiricilerin çalışmasının değerini düşürmek mi?
  7. Sanek-creed

Sen büyüklük manyağıyla delirmiş bir hastasın. kendi dünyasında yaşıyor. Bir çeşit saçmalık uydurdular. Ürün yazılımlarım, çalışmamı ve çalışmamı takdir edenler için yaratıldı. Siz sadece geliştiricileri hiç desteklemeyen başka bir freebie sevgilisisiniz. 1686431958 okuyamıyor musun? yoksa...
  8. Sanek-creed

ilk fiyat sembolik. ikincisi, her şeyi bırakıp gitme seçeneğim vardı. başım belada. ama eğer siz karşısanız, ben gidebilirim. Foruma kaydolma amacım sadece size verilen cevaptır. Burada zenginleştirme veya satış hedeflerini takip etmedim. 9.5 sürümü hakkında kötü konuştuğunuzu gördüm ve cevap...
  9. Sanek-creed

9.5 bu ücretsiz sürümüdür.
Üst Alt