Sandocan kullanıcısının son içeriği

1. Sandocan

Satıldı Redmi Note 8 4/64 (Kayıtlı)

Kayıtlı Sıfır Kutusunda, Şarj Cihazı Kablosu ve Kılıfıyla Birlikte Verilicektir. Beyaz Siyah Mavi rengi Mevcuttur. Fiyat Sondur Pazarlık Teklif Etmeyin.
  2. Sandocan

Satıldı Mi 9T Pro Mavi 6/64

Nakit İhtiyacından dolayı Satılıktır. Kutusu şarj cihazı mevcuttur. 26 Ocak 2020 yılında satın aldım. Herhangi bir arızası vuruğu çiziği yoktur. Alana hayırlı olsun. Fiyat sondur, Pazarlık yoktur.
  3. Sandocan

Soru Masik X11 Mi 9T Pro

Arkadaşlar Telefonum Mi 9T Pro. Mi 12 kullanıyorum. Bana Mi 9T Pro Masik X 11 lazım. Bir çok siteden indirme linklerini denedim sürüm gözükmüyor. Elinde olupta upload edebilecek olan varmı. Dua ederim.
  4. Sandocan

Sohbet Cuma Namazı

Arkadaşlar 29 Mayısta bazı seçilen Camiler Cuma namazına açılacaktı. Dün gece alınan bir karar ile Marmara bölgesinde oluşan yoğun yağış nedeniyle İstanbulda Tüm Camiler sadece avlular değil, İçeriside dahil olucak şekilde Cuma namazına açılmıştır. Camilerde alınan önlemlerde şu şekildedir.
  5. Sandocan

Sohbet Kadir Gecemiz Mübarek Olsun

Bismillahirrahmanirrahim "-Şüphesiz, biz onu (Kur'an'ı) Kadir gecesinde indirdik. -Kadir gecesinin ne olduğunu sen ne bileceksin! -Kadir gecesi bin aydan daha hayırlıdır. -Melekler ve Ruh (Cebrail) o gecede, Rablerinin izniyle her türlü iş için iner de iner. -O gece, tan yerinin ağarmasına...
  6. Sandocan

Tema Amoled Ekran Hd Duvar Kağıtları 9

Resimleri Seç Yükleden İndirebilirsiniz. https://secyukle.com/album/amoled-ekran-hd-duvar-kagitlari-9.ogvk
  7. Sandocan

Rom Revolution OS MIUI 12 v20.9.22

Revolution, el poder en tus manos. Revolution OS; İspanyol geliştiricilerce, MiUI Çin (China) Beta haftalık ROM'ları baz alarak, cihazınızın performansını tam kontrol altına almanıza olanak tanıyan, daha da derinlemesine optimizasyonlarla kesintisiz performans sunmayı amaçlayanCustom ROM...
  8. Sandocan

Rom Revos Rom Miui 12

Arkadaşlar Revos Rom Miui 12 Çıkmıştır. Şimdilik sadece Mi 9T Pro/Redmi K20 Pro--Mi 9T/Redmi K20 için verilmiştir. Diğer telefon kullanıcıları telefon modellerini vereceğim linkteki sayfadan takip edebilirler. Türkçe dil desteği yoktur. Öncelikle uyarmak istiyorum Rom yüklenirken Fastboota...
  9. Sandocan

Haber Telefonların Kayıt Süresi

Arkadaşlar Covid 19 salgını kapsamında insanların mağdur olmaması için, Kayıtsız telefonların kayıt süreleri, 120 günden 150 güne uzatıldı. Bilginiz olsun istedim.
  10. Sandocan

Tema Amoled Ekran Hd Duvar Kağıtları 8

Resimleri Spoylerden İndirebiliz.
  11. Sandocan

Tema Amoled Ekran Hd Duvar Kağıtları 7

Amoled Ekran İçin Hd Duvar Kağıtları
  12. Sandocan

Tema Amoled Ekran Hd Duvar Kağıtları 6

Resimleri Spoylerden indirebilirsiniz. Devamı gelicek.
  13. Sandocan

Tema Amoled Ekran Hd Duvar Kapıtları 5

Resimleri Spoylerden indirebilirsiniz. Devamı gelicek.
  14. Sandocan

Tema Amoled Ekran Hd Duvar Kağıtları 4

Resimleri Spoylerden indirebilirsiniz, devamı gelicek.
  15. Sandocan

Tema Amoled Ekran Hd Duvar Kağıtları 3

Resimleri Spoylerden indirebilirsiniz. Devamı gelicek hazırlıyorum. 1584521985 Düzeltmeyi yaptım Spoylerden sıkıntısız indirebilirsiniz.
Üst Alt