sanchez kullanıcısının son içeriği

1. S

Satış Ekran Değişimi Yapılır...Teknik Servis ve Yedek Parça ...

Mi 4 ekran değişimi için dönüş sağlayabilir misiniz?
  2. S

Yardım Avea internet paketi alamıyorum

Aynı sorunu mi 4 lte cihazla yaşıyorum. Avea'nın (türk telekom) rezaletinden başka birşey değil. Bir de şaka gibi cihazınız uyumlu değil diyorlar. Cahilliğin bu kadarı!
  3. S

Haber Mi 6 Resmi Satis

Efendim çinde 350 dolar, avrupada şu kadar demenin hiçbir anlamı yok. Bu cihazlar ülkeye nasıl geliyor, vergi sistemi vs. zor işler. Bu fiyatların bu şartlarda normal olduğunu; getiren kişi ya da kurumların bu işi hobi olarak yapmadığını bilelim, kabul edelim.
  4. S

Madalya MIUI 8 Madalyası

hayırlı olsun
  5. S

Haber Mi 6 Resmi Satis

Resmi garantili satış fiyatlarının önümüzdeki süreçte 2000-2500 lira (64/128) bandında olacağını düşünüyorum.
  6. S

Rom Güncelleme bu sefer gecelik olarak geldi.

mi 4 > V8.1.6.0 güncellemesi geldi.
  7. S

Madalya Yorum yap Madalyayı Kap

https://karsilastir.web.tr/urun/mi-4/ İste burada. Hayırlı olsun
  8. S

Rootsuz telefondan tarayıcı silindi

İlgilendiğiniz için teşekkür ederim. (Telefon için problem değil de benim takıntım için ciddi problem) Zaten chrome'u kullanıyorum su anda. Ama orjinali göremeyince canımı sıkıyor.
  9. S

Onerebileceginiz başka bir yol var mı? Ciddi anlamda problem benim için. Sabahtan beri uğraşıyorum.
  10. S

Uygulama yüklendi fakat açılmıyor. Hata raporu veriyor.
  11. S

Yardım Tarayıcı/Browser Yeniden Yükleme

Merhaba arkadaşlar. Mi 4 cihazımdan tarayıcıyı sildim. İkonu kaldırmak isterken tamamen gitti. Yeniden yüklemek istiyorum. Cihaz rootsuz. Tecrübeli arkadaşlardan yardım talep ediyorum.
  12. S

Merhaba arkadaşlar bu orijinal internet tarayıcıyı ben de sildim. Şimdi geri getirmek istiyorum. Download ve apk klasörlerinde browser.apk yok. olan arkadaşlar paylaşır ya da başka bir yol gösterirse sevinirim. (Mi 4LTE rootsuz) cantara chatin_62 catlax66
  13. S

MIUI V8.1.4.0 Kararlı sürüm güncellemesi geldi

sorun yaşamadım.
  14. S

MIUI V8.1.4.0 Kararlı sürüm güncellemesi geldi

Yeni güncelleme alanlardanım. mi 4 LTE
  15. S

Mi4 Version: V8.0.3.0.MXDMIDG (MIUI8)

Yeni geldi arkadaşlar. Nedir ne değildir? Tecrübe edenler dönüş yaparsa iyi oluruz. Teşekkürler.
Üst Alt