Sancak7 kullanıcısının son içeriği

1. S

Soru K20 pro/mi 9t pro rom degisikligi

Sagolun hocam surekli guncelleme alan betaydı demş stabile daha sonra geliyo güncelleme
  2. S

H Hocam peki stabil mi onerirsiniz betayımı
  3. S

Rom Rom cesitleri

Hocam ben kullandıgım romdan memnun degilim degistırmek istiyorum ilk defa böyle bisey yapacagım icin detaylı araştırmak istiyorum sadece yardımnız ve tavsiyeniz için sağolun ama ciidden idare edecegim bi rom olsa cok takılmam ama biraz sıkıntılı bi rom kullanıyorum 1585852112 Peki hocam sağolun
  4. S

Rom Rom cesitleri

Benim kullandığım rom bu hocam bana avrupa romu demistiniz 1585851293 Bunu sadece baska Roma geçmek istiyorum ve QFKMİXLM den genelde memnun kalmıslar o yüzden sordum
  5. S

Rom Rom cesitleri

Hocam bu romda QFKMİXLM falan yazıyo Boyle yazınca hangi rom oluyor bu bazılarındada ortada EU yazıyo
  6. S

Rom MiuiMiX 20.3.26 Beta / Stabil Rom İndirme Bağlantıları

Hocam ben pek anlamıyorum bu rom cesitlerinden link falan varmı acaba
  7. S

Eu romun hangi surumunu onerirsiniz hocam
  8. S

Hocam eu roma twrpsiz gecebilirmiyim telefonumda imeil kayıt var bl acık ama twrp yuklu degil
  9. S

Hocam rootsuz oluyomu bu dediginiz 1585515248 Hocam cozumu bulamadım ama ben global Roma gecmek istiyorum ama ismi farklı bi suru global rom var anlamadım hangisi global rom 1585515251 Hocam cozumu bulamadım ama ben global Roma gecmek istiyorum ama ismi farklı bi suru global rom var anlamadım...
  10. S

Hocam peki globalmı oluyor bu rom bende rom degisikşigi yapmayı dusunuyorum eea kullanıyorum ama menun değilim
  11. S

Hocam ben pubg oynuyorum oyun batarya acısından mimixi tavsiye edermisiniz
  12. S

Hocam simdi hangisine gecmeliyim siz hangisini onerirsiniz 1585340553 Hocam global yazıyor ama detaylı anlatma sansınız varmı
  13. S

Hocam nerede yazıyor Avrupa romu olduğu 1585338663 Bu rom sarj konusunda nasıl hocam
Üst Alt