sanatsal061 kullanıcısının son içeriği

1. sanatsal061

Çözüldü Mi10T Format Data Sorunu

Herkese merhaba Mi10T telefonuma format atamıyorum (format data,advanced wipe) ikisinide yapamıyorum. Fastboot rom ile temiz kurulum yaptım yine olmadı Bir sürü twrp denedim hiçbiri olmadı.Aşagi bırakıyorum hatayı. Yardımlarınızı bekliyorum.
  2. sanatsal061

Çözüldü Magisk Kurulum Sorunu

Merhaba magiski twrp'de flashladıktan sonra arayüzde yüklerken böyle kalıyor 1 saat falan böyle bekledim ama tepki yok. Yardımcı olabilir misiniz? 1677701596 Konu kapatılabilir. çözdüm problemi
  3. sanatsal061

Yardım Custom Rom Sonrası Ses sorunu

Herkese merhaba telefonuma custom Rom attıktan telefondan hiçbir türlü ses gelmiyor yardımcı olabilir misiniz?
  4. sanatsal061

Yardım Magisk Yükleme Sorunu

Herkese merhaba Magiski twrpden flashladigimda sıkıntı yok ama arayüzde kurarken böyle uzun bir sure bekliyor herhangi bir tepkide yok nasıl çözebilirim bu durumu
  5. sanatsal061

Soru Android12 Rom Önerisi

Merhaba, Tavsiye ettiğiniz Android 12 Aosp rom varmıdır.(Pixel Experience hariç) Bataryası önemli benim için Teşekkürler.
  6. sanatsal061

Çözüldü Rom Yükleme Sonrası Fastboot'a Düşme

Herkese Merhaba, Bu romu telefonuma twrp üzerinden yükledim yükleme de hiçbir problem olmadı ama reboot yaptığım da telefon Fastboot'a düşüyor.Yardimlarinizi bekliyorum
  7. sanatsal061

Tavsiye Poco X3 Pro Kernel Önerisi

Merhaba, Poco X3 Pro EU Rom kullanmaktayım.Kernel önerisi alabilir miyim. Teşekkürler. (Telefonun bölümünde Kernellere baktım ama hiçbir yorum bulamadım.)
  8. sanatsal061

Yardım Twrp depolama 0 gösteriyor

Merhaba, Telefonuma TWRP yüklediğim de format data yaptıktan sonra depolamayı 0 olarak gösteriyor. Defalarca format data yapmama rağmen hala 0 olarak gösteriyor. Çözümü var mıdır acaba? Bu konuda ki twrp yi kullandım.
  9. sanatsal061

Yardım Bl Kilidi Hakkında

Merhaba, BL Kilidi açıcam da resimde ki 1 saat mi oluyor 1 gün mü teşekkürler.
  10. sanatsal061

Yardım Temalar uygulaması yok

Öncelikle Herkese Merhaba, Telefonumda temalar uygulaması yok harici bir tema uygulaması yüklediğimde temalar ile aç seçeneği geliyor ama uygulama olarak gözükmüyor. Ayarlarda sistem uygulamalarında da gözükmüyor. Ayarlar kısmında ki temalar sekmesine girdiğinde ordan atıyor ve temalar sürekli...
  11. sanatsal061

Çözüldü Mi 10T Lite Rsa Kilidi

Herkese Merhaba, Mi 10T Lite almayı düşünüyorum da RSA kilidine takılıyor mu acaba? Teşekkürler.
  12. sanatsal061

Yardım Eu Rom Twrp Sorunu

Merhaba, Redmi Note 9S Telefonuma Eu Rom yüklemek için twrp kurdum romu twrp den yükledim herhangi bir hata vermedi yalnız telefonu reboot ettiğimde restart şeklinde redmi boot ekranı geliyor. Şimdiden Teşekkürler
  13. sanatsal061

Çözüldü MiFlash Rom sorunu

Herkese Merhaba, Miflash ile fastboot rom atmaya çalıştığımda böyle bir hata ile karşılaşıyorum. Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler.
  14. sanatsal061

Çözüldü Eu Rom Dosyasını Twrp ye Atma Sorunu

Cümleten Selamınaleyküm Hayırlı Akşamlar Arkadaşlar Twrp ye Format Data Wipe Yapıp Depolamaya Eu Rom Atmaya Çalıştığımda Kopyalama İşlemini Yarıda Kesiyor Sizce Neden Acaba? Revos Rom Attım Depolamaya Hiçbir Problem Olmadı Ama Eu Rom Da Yarıda Kesiyor Atmıyor Dosyayı
  15. sanatsal061

Çözüldü RN5Pro Rom Önerisi

Cümleten hayırlı akşamlar RN5Pro için hangi romu önerirsiniz.Şimdiden teşekkürler
Üst Alt