sanatsal061 kullanıcısının son içeriği

1. sanatsal061

HyperOS Redmi Note 13 Pro+ Global Hyperos 2.0 Güncelleme aldım

Bölgeyi Fas seçtim 1 saat sonra falan güncelleme geldi teşekkürler
  2. sanatsal061

Soru Tehlike uyarısını kapatma

Bir çözümü vardı rootlu ama tam hatırlamıyorum eskiden yapmıştım
  3. sanatsal061

HyperOS Redmi Note 13 Pro+ Global Hyperos 2.0 Güncelleme aldım

Memnunmusunuz hocam herhangir bir batarya azalması performans kaybı söz konusu mu?
  4. sanatsal061

Çözüldü Mi10T Format Data Sorunu

Hocam halletim konuyu kapatabilirsiniz. Ben nasıl yaptığımı yazıyımda diğer sorun yaşayanlara çözüm olabilir belki. İlk olarak fastboot rom kurdum kurulum biter bitmez twrp kurmadan ses açma+güç tuşu ile wipe all data işlemini yaptım. Sonra twrp kurdum format data halloldu.
  5. sanatsal061

hocam orangefox yüklediğimde telefon restart atıp duruyor. 1716320044 çok değişik bir durum içindeyim :D
  6. sanatsal061

Herkese merhaba Mi10T telefonuma format atamıyorum (format data,advanced wipe) ikisinide yapamıyorum. Fastboot rom ile temiz kurulum yaptım yine olmadı Bir sürü twrp denedim hiçbiri olmadı.Aşagi bırakıyorum hatayı. Yardımlarınızı bekliyorum.
  7. sanatsal061

Kernel Mi 10t/pro NoGravity kernel (overclokclu) daha çok oyun ve pil performansı

Hocam denedim zenith romu Endonezya son sürüm daha stabil (endo+baalam kernel ikilisini deniyicem birazdan)
  8. sanatsal061

Mod MIUI Ekran Görüntüsü(Çerçeve) Mod_v1.4.56[LLionsMods]

Hocam kullandığınız tema ve widget'ları söyleyebilir misiniz çok hoş duruyor tema
  9. sanatsal061

Mod Çin Rom da WhatsApp Bildirim Sorunu Yaşayanlar

Sorunsuz geliyor bildirimler ama Endonezya 14.01 romuna geri döndüm Endonezya daha stabil çin romunda dfps kapatılmyor
  10. sanatsal061

Mod Çin Rom da WhatsApp Bildirim Sorunu Yaşayanlar

Mİ10T China 14.05 sürümünde çalıştı(App Freezer ile uyguladım işlemi modül ile değil)
  11. sanatsal061

Mod Monet Notification Header Clock Style - KronosMods

Hocam hangi dosya yöneticisini kullanıyorsunuz ve en başta miuisystemuim.apk hangi dizinde acaba
  12. sanatsal061

Soru Mi 10 T İçin En İyi Stabil Rom Önerisi ?

Hangi romu kullanıyorsunuz hocam
  13. sanatsal061

Mod İOS Tarzı Kontrol Merkezi MIUI 13/14

Hocam atabilir misiniz acaba imzalı APK yi
Üst Alt