Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Herkese merhaba
Mi10T telefonuma format atamıyorum (format data,advanced wipe) ikisinide yapamıyorum. Fastboot rom ile temiz kurulum yaptım yine olmadı Bir sürü twrp denedim hiçbiri olmadı.Aşagi bırakıyorum hatayı.
Yardımlarınızı bekliyorum.
Merhaba magiski twrp'de flashladıktan sonra arayüzde yüklerken böyle kalıyor 1 saat falan böyle bekledim ama tepki yok. Yardımcı olabilir misiniz?
1677701596
Konu kapatılabilir. çözdüm problemi
Herkese merhaba
Magiski twrpden flashladigimda sıkıntı yok ama arayüzde kurarken böyle uzun bir sure bekliyor herhangi bir tepkide yok nasıl çözebilirim bu durumu
Herkese Merhaba,
Bu romu telefonuma twrp üzerinden yükledim yükleme de hiçbir problem olmadı ama reboot yaptığım da telefon Fastboot'a düşüyor.Yardimlarinizi bekliyorum
Merhaba,
Poco X3 Pro EU Rom kullanmaktayım.Kernel önerisi alabilir miyim.
Teşekkürler.
(Telefonun bölümünde Kernellere baktım ama hiçbir yorum bulamadım.)
Merhaba,
Telefonuma TWRP yüklediğim de format data yaptıktan sonra depolamayı 0 olarak gösteriyor. Defalarca format data yapmama rağmen hala 0 olarak gösteriyor.
Çözümü var mıdır acaba?
Bu konuda ki twrp yi kullandım.
Öncelikle Herkese Merhaba,
Telefonumda temalar uygulaması yok harici bir tema uygulaması yüklediğimde temalar ile aç seçeneği geliyor ama uygulama olarak gözükmüyor. Ayarlarda sistem uygulamalarında da gözükmüyor. Ayarlar kısmında ki temalar sekmesine girdiğinde ordan atıyor ve temalar sürekli...
Merhaba,
Redmi Note 9S Telefonuma Eu Rom yüklemek için twrp kurdum romu twrp den yükledim herhangi bir hata vermedi yalnız telefonu reboot ettiğimde restart şeklinde redmi boot ekranı geliyor.
Şimdiden Teşekkürler
Cümleten Selamınaleyküm Hayırlı Akşamlar Arkadaşlar Twrp ye Format Data Wipe Yapıp Depolamaya Eu Rom Atmaya Çalıştığımda Kopyalama İşlemini Yarıda Kesiyor Sizce Neden Acaba?
Revos Rom Attım Depolamaya Hiçbir Problem Olmadı Ama Eu Rom Da Yarıda Kesiyor Atmıyor Dosyayı