Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arakdaşlar telefon format attım ve çift tıklama ile ekranı artık kilitleyemiyorum. Bu özellği ekran kilidi bölümünden açtığımda sadece ekran kilitliyken çift tıklama ile ekranı uyandırabiliyorum. Benim istediğim ana menüdeyken çift tıklayınca ekranı nasıl tekrar kilitleyebilirim? Bu...
Merhaba arkadaşlar yeni poco f3 satın aldım internette okuduğum kadarıyla ekranda fabrikasyon olarak ekran koruyucu varmış. Ben nillkin marka ekran koruyucu satın aldım aliexpress'ten bunu takmadan önce ekranın üstündeki fabrikasyon ekran koruyucuyu çıkarmam gerekli mi? Ya da internette okuduğum...
Rastgele yollamayın hele intertte aratıp gördüğünüz bir yere hiç yollamayın dolandırıcı sahte servis dolu ortalık. Yukarıdaki üyenin dediği gibi aldığınız yer kurumsal bir firmaysa onlarla görüşün. Eğer görüşme şansınız yoksa Xiaomi Türkiye müşteri hizmetlerinden destek alın;
BİZE ULAŞIM...
Başka bir forumda bu sorunu okumuştum sizin gibi şarj olmuyormuş f2 pro tr yetkili servis çözememiş sorunu ve f2 pro stokta olmadığı için f3 önermişler o üye ithalatını bekliyorum demişti. Çünkü 8/256 f3 tr stoklarında yok.
Merhaba arkadaşlar avrupa'da yaşayan akrabalarıma amazon prime indirimlerinden 232 euro'ya 8gb ram 256 gb hafıza Poco F3 aldırdım sizce iyi mi yaptım? Poco F4 6+128'i 350 euro'ydu sizce 100 euro farka değer miydi? Biraz baktım kamera hariç bir fark yok gibi. F3 almamdaki sebep custom rom desteği...
Hocam çok teşekkür ederim gerçekten hiç aklıma gelmeyecek bir şey. Yapamayınca her şeyi bıraktım uyudum telefon kapanmıyorduda meğersem power ve ses tuşu sürekli basmamdan hasar gördü sanırım kendi kendime rom'u sorunsuz yüklüyor dedim ya yüklemiş ama bu tuşlar kendi kendine bastığından...
https://forum.miuiturkiye.net/konu/mi-note-2-fastboot-girmiyor-surekli-main-menu-mi-recovery-3-0-atiyor.129791/#post-1382329
Merhaba bu sorunu uzaktan çözebilir misiniz? Bana özel mesaj atar mısınız?
Hocam cihaz fastboot girmiyor ama recovery menu'de ''MiPCSuite'' ekranına tıklayınca ''MiPCSuite'' programı görmüyor ancak xiaomitoolv2
görüyor oradan rom yükleyince sorunsuz yüklendi diyor ancak tekrar recovery menu'de başlatıyor cihazı. hatta mi flashta görüyor ancak gene recovery menude...
Hocam wipe data yapıyorum tekrar main menu mi-recovery 3.0 sayfasına atıyor. güç tuşu ve ses kısma tuşuna basıyorum dakikalarda sürekli mi logosu geliyor siyah ekran oluyor tekrar mi logosu geliyor tuşları bırakınca tekrar mi recovery sayfasına atıyor. ve en altta unlocked yazıyor.
özet:
sürekli main menu mi-recovery 3.0 atıyor bir türlü fastboot'a giremiyorum telefonum brick mi oldu lütfen yardım edin yarın sabaha kadar çözmem lazım.
detaylı:
Merhaba arkadaşlar telefonumu sorunsuz kullanıyordum özel bir romla bugün akşam saatlerinde telefonun bataryası bitti tekrar...