sanane88 kullanıcısının son içeriği

1. S

Yardım POCO F3 Çift Tıklama İle Ekran Kilitleme Özelliği Nasıl Açılır?

Merhaba arakdaşlar telefon format attım ve çift tıklama ile ekranı artık kilitleyemiyorum. Bu özellği ekran kilidi bölümünden açtığımda sadece ekran kilitliyken çift tıklama ile ekranı uyandırabiliyorum. Benim istediğim ana menüdeyken çift tıklayınca ekranı nasıl tekrar kilitleyebilirim? Bu...
  2. S

Soru Rootsuz F3 için en iyi kamera uygulaması hangisi?(Gcam-OpenCam vs.)

Merhaba arkadaşlar rootsuz F3 için en iyi kamera uygulaması hangisi? Bağlantı verir misiniz?
  3. S

Yardım Fabrikasyon ekran koruyucu üstüne kırılmaz cam takılır mı?

Merhaba arkadaşlar yeni poco f3 satın aldım internette okuduğum kadarıyla ekranda fabrikasyon olarak ekran koruyucu varmış. Ben nillkin marka ekran koruyucu satın aldım aliexpress'ten bunu takmadan önce ekranın üstündeki fabrikasyon ekran koruyucuyu çıkarmam gerekli mi? Ya da internette okuduğum...
  4. S

Sohbet 232 Euro'ya(4065 TL'ye) POCO F3 8+256 aldım, sizce nasıl?

Merhaba arkadaşlar avrupa'da yaşayan akrabalarıma amazon prime indirimlerinden 232 euro'ya 8gb ram 256 gb hafıza Poco F3 aldırdım sizce iyi mi yaptım? Poco F4 6+128'i 350 euro'ydu sizce 100 euro farka değer miydi? Biraz baktım kamera hariç bir fark yok gibi. F3 almamdaki sebep custom rom desteği...
  5. S

Yardım Mi Note 2 Fastboot girmiyor sürekli main menu mi-recovery 3.0 atıyor

özet: sürekli main menu mi-recovery 3.0 atıyor bir türlü fastboot'a giremiyorum telefonum brick mi oldu lütfen yardım edin yarın sabaha kadar çözmem lazım. detaylı: Merhaba arkadaşlar telefonumu sorunsuz kullanıyordum özel bir romla bugün akşam saatlerinde telefonun bataryası bitti tekrar...
  6. S

Soru İmei atılabilen en performanslı telefon hangisi?

Merhaba arkadaşlar, imei atılabilen işlemci-grafik işlemcisi ve kamera performansı en iyi olan telefon hangisi acaba? F/P olarak. Almanya ya da Çin'den alacağım. 3-4 model yazarsanız sevinirim. Teşekkürler.
  7. S

Yardım Botloader kilidi açık cihazı kapatmak isterken sanırım cihazı elime aldım :(

Merhaba arkadaşlar ben Mi Note 2 kullanıyorum cihazda botloader kilidi açıktı ve root vardı. Bazı uygulamalar rootlu şekilde çalışmadığı için telefonu orjinal haline yani rootsuz ve botloader kilidi kapalı haline çevirmek istedim. Bunun içinde mi note 2 için global romun .tgz halini indirdim ve...
  8. S

Rom Mi note 2 için android 8 Oreo Pixel deneyimi

Şaka gibi ama dünkü sitemimden sonra sonunda bugün otadan verdiler 9.2.1.0 kararlı sü
  9. S

Rom Mi note 2 için android 8 Oreo Pixel deneyimi

Mi Note 2 gibi donanımı olan bir cihaza Xiaominin duyarsızlığı beni üzüyor. Telefona hala stabili sürüm miui 9 gelmedi şaka gibi. Antutu'da 161k skor alan snapdragon 821 işlemci ve 6gb rame sahip olan bir telefondan bahsediyoruz.
  10. S

Rehber Volte Etkinleştirme Turkcell ve Vodafone

Merhaba arkadaşlar. Mi Note 2 Global için botloaderı açmadan Votle kullanabilir miyim? Telefonda 4g ve 4.5 g sorunsuz çekiyor. Bulunduğum bölgede genelde sürekli 4g çekiyor 4.5g biraz daha merkez noktalarda çekiyor. Volte için 4g yeterli midir? Arkadaşımın iphohe 7sine taksam hat volteyi görse...
  11. S

Soru Xiaomi Mi Max 2 - Kimlerde var?

Merhaba arkadaşlar. Ben telefonu açıp kapattığımda sim şifresini soruyor daha sonra daha sonra ekran kilidini soruyor ve telefon açılıyor. Ben bu durumu istemiyorum hem şifre hemde parmak izi sorsun istiyorum böyle bir şey mümkün mü?
  12. S

Rom Mi Note 2 Global Muiu 9 update V9.1.1.0.NADMIEI (Kararlı)

OTA güncellemesi ne zaman gelecek? Bazı kullanıcılar görüyorum global kullanıyorum ota güncellemesi geldi ve miui 9'a yükselttim diyor. Hemde bölge değiştirmeden bu iş neye göre oluyor?
  13. S

Güncelleme MIUI 9 Global Kararlı Güncellemesi (02.11.2017)

MIUI ROM for Xiaomi Mi Note 2 - MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum Emin misiniz? Mi Note 2 için daha Global çıkmadı gözüküyor.
  14. S

Soru Mi 6 müzik kalitesi

Qcy q29 pro bakabilirsiniz o paraya en f/p ürün.
  15. S

Rom MIUIPro bundan böyle Türkçe olacak :-)

@suatsari İlginiz için teşekkür ederim. En iyisi ben miui resmi sitede kalıcı olarak yayınlandıktan sonra pro geliştiricilerinin yayınlayacağı stabil sürümü bekleyeyyim. Tek sefer kurayım sürekli uğraşmayayım.
Üst Alt