Samuel 123 kullanıcısının son içeriği

1. Samuel 123

Yardım Xiaomi redmi note 12 pro plus 5g alınırmı?

Arkadaş xiaomi redmi note 12 pro plus 5g kulanan varmı cihaz çin sürümü piyasada var şebekede çekmeme durumu yaşarmıyım band 20 yok diyorlar cihazda ısınma sorunu varmı cevaplarsanız çok sevinirim
  2. Samuel 123

Yardım Xiaomi redmi note 10 pro twrp

Xiaomi redmi note 10 pro için stabil çalışan twrp varmı?
  3. Samuel 123

Yardım Xiaomi note 10 pro imeil

Xiaomi note 10 pro imeil işlemi sonrası kilit açma ve kapama sesi kısık ve değişik geliyor bunun sebebi nedir?
  4. Samuel 123

Yardım 67 watt şarj aleti orijinalmi?

Arkadaşlar yeni telefon aldığım adam 67 watt şarj cihazı verdi fakat bunda typc girişi var çakmamı bilemedim
  5. Samuel 123

Yardım Hızlı şarj sorunu

Xiaomi redmi note 10 pro yeni aldım satan adam bana 67 watt şarj adaptörü verdi fakat şarja koyduğum zaman küsürat çıkmıyor ve 2 saate şarj oluyor cihaz (33watt desteklediğini biliyorum) cihaz neden hızlı şarz olmuyor
  6. Samuel 123

Soru Mi 11 t güncelleme

Arkadaşlar note 10 pro almayı planlıyordum ama güncelleme sonrası çöküyormuş diye mi 11t almayı planlıyorum güncelleme yapılıyormu güncelleme sonrası imeil uçuyormu acil cevap lazm teşekkürler
  7. Samuel 123

Yardım Xiaomi redmi note 10 pro

Arkadaşlar xiaomi redmi note 10 pro almayı düşünüyorum - nasıl güncelleme yapıcam güncelleme sonrası çöküyormu - twrp ile güncellesek olmazmı
  8. Samuel 123

Soru Redmi note 10 pro imeil

Xiaomi redmi note 10 pro imeil atılıyormu (dirençsiz) 2. Soru redmi note 10s mi note 10 pro alınır sizce Not: sürekli telefon değiştiren biri değilim hangisi beni 3-4 yıl götürür şimdiden teşekkürler
  9. Samuel 123

Yardım Titreşim gitti

Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var cihazım redmi note 9s dün çalışan titreşimim bugün gitti cihaz düşmedi kırılmadı yeniden başlatınca başlangıç titreşimi çalışıyor ama açıldığında yok sıfırlamayı düşünüyorum ama imeilli cihaz twrp yok nasıl yüklicem yol gösterin araştırdım bulamadım yardımcı...
  10. Samuel 123

Soru İmeil

Telefoncu dediki artik hiçbir xiaomi cihaz imeil atılmayacakmiş doğrumu arkadaşlar
  11. Samuel 123

Soru Xiaomi telefon güncelleme

Xiaomi telefonuma güncelleme geldi fakat yurt dışı olduğundan beni twrp attı yani güncellenmedi twrp nasıl güncellerim
  12. Samuel 123

Soru İmeil güncelle

Cihaza imeil atarsak güncelle almazmi yani mui 12 olmazmi
Üst Alt