samster kullanıcısının son içeriği

1. samster

Soru Note 10 pro max rom atma

Merhaba elimde hindistan modeli var. Şimdi ben bu telefona global rom yüklersem fastboot üzerinden brick olma durumu mu var? veyahut atılmıyor mu rom? cevaplarsanız memnun olurum.
  2. samster

Yardım Bootloader kilidi başvurusu

İyi günler cihaz note 10 pro max. Bootloader kilidi açacağım bir işlem videosu veya konu başlığı mevcut mu? Ayriyeten kaç gün bekliyorum cevaplarsanız memnun kalırım.
  3. samster

Yardım Viper4android Android 11 problem

Eu beta son sürüm kurulu. Android 11 de problem var viper4android hiç bir ayar kulaklığa ne etki ne tepki veriyor, Ayrıca audio compatibility patch kurulunca ekran kapalıyken müzik de bozulma oluyor. Umarım fix update gelir
  4. samster

Yardım China google play sorunu

google play kuramıyorum gettapps den denedim google service kurulurken hata veriliyor farklı yerden google installer kurdum orada da app açılırken hata veriyor var mı çözüm a11
  5. samster

Yardım İnstagram giriş sorunu

Global rom'dan xiaomi.eu geçiş yaptım fakat instagram'a giriş yaparken "Bilinmedik bir ağ sorunu" hatası verip duruyor çözüm yok mu?
  6. samster

Yardım Batarya istatisliği kendi kendine sıfırlanıyor

Arkadaşlar hiç şarja sokmadım 2 gündür ve 1.5 haftadır yeniden baslatmadigim halde kendi kendine sıfırlıyor. Çözüm nedir yardım edin.
  7. samster

Çözüldü Telefon fastbootda kaldı

Arkadaşlar merhaba şarj %2 deydi telefonum bende 0 olsunda öyle koyarım şarja dedim telefon bataryası bittiği için kapandı 1 saat sonra şarja takarken açılmıyor telefon sebebi nedir acaba? Global 11.0.4
  8. samster

Yardım Hücresel veri ve ses seviyesi sorunu

Arkadaşlar merhaba Mi 9T Pro kullanıyorum, sorunum hücresel ağ açıkken dışarıda farklı yerlerde bazen internet çekiyor bazen çekmiyor tek çözümü telefonu yeniden başlatarak kurtarıyorum bu sorunu alan arkadaşlar var mı? İkincisi spotify'da müzik dinlerken kendi kendine sesi bir anda sona kadar...
  9. samster

Soru Airdots Pro

Arkadaşlar öncelikle iyi akşamlar, yaklaşık 1.5 yıldır sony xb50ap kulaklık kullanıyordum fakat dün rahmetine kavuştu. Artık bluetooth deneyimi yaşamak istiyorum ve kararım Airdots pro'dan yana. Kullanan arkadaşlar varsa tavsiyeleriniz nelerdir, bass yeterli mi, tercih edilebilir mi? 300-350 TL...
  10. samster

Yardım Telefonum Band 20 yerine Band 7 kullanıyor.

Merhaba arkadaşlar Global rom kullanıyorum hattım vodofone, fakat band 20 ne yapsam ne etsem kullanamıyorum. İlk başlar sanırım bu k20 pro diyerek araştırmayı bıraktım fakat alta görsel de sorgulamadan sonra network cell info lite kurdum band 7 yazıyor. bir çözüm var mı ? NOT: imei alındığında...
  11. samster

Soru Hat çekim gücünün arada sıfır gözükmesi

Beyler merhaba global rom Kullanıyorum. İmei filan atıldı telefonun. Band20 de var telefonda fakat Bugun babam bana ulaşmak isterken hattım sıfır çubuk çekti normalde beş çubuk gözüküyor normal mi, ne yapmak lazım?
  12. samster

İpucu VOLTE VOWIFI 4G Hakkında Bilgilendirme

Vodofone kullanıyorum 1 yıl önce almıştım 4.5g inat ettiler uyumlu değil diyip duruyorlar.
  13. samster

Soru Mİ9T CİHAZIM AÇILMIYOR

Ben de buraya kadar biliyorum sıkıntıymış umarım kısa zamanda çözersin.
  14. samster

Volume up + power yapacaksın twrp gelir
  15. samster

Aynı bela magisk programında oldu bugün bana. Forumda hangi rom kullanıyorsan bul pc üzerinden telefona at twrp ile kur reboot - system yap tekrar kavuş
Üst Alt