Samoo. kullanıcısının son içeriği

1. Samoo.

Sohbet Ekran kartı problemi ne yaptıysam olmadı son çare bir size sorayım dedim

Deneyecegim hocam teşekkürler 1568571654 Cevabınız için teşekkürler cihaz 7 senelik falandır büyük ihtimal ikinci sahibiyim söylediginiz olabilir tabiki ama şöyle bir durum var intel ekran kartını kaldırınca nvidia yı görüyor eger öyle bir problem olsa ozamanda hata vermesi gerekmezmiydi
  2. Samoo.

Denedik hocam çözüm olmadı 1568558708 Teşekkürler Bunuda denedik hocam olmadı
  3. Samoo.

Arkadaşlar casper marka notebook da bu hata ile karşılaşıyorum casper in sitesinden driverleri indiridim kurdum Nvidianın sitesinden driverleri indirdim kurdum olmadı eski sürümlerini denedim olmadı driver programı ile driver kurulumu yaptım olmadı win 10 win 8.1 win 7 formatları attım olmadı...
  4. Samoo.

Sohbet Messengerden mesaj alamıyorum

Hocam sorun devam ediyor ben mesaj atabiliyorum onlar araya biliyor messengerden fakat mesaj atamıyorlar
  5. Samoo.

Sohbet Messengerden mesaj alamıyorum

Merhaba arkadaşlar facebook u dondurmuştum geri açtım 2,3 gün oluyor fakat bugün şunu fark ettim arkadaşlarım bana messenger üzerinden mesaj atamıyor "bu sohbete yanıt veremezsiniz" yazısı çıkıyor çözümünü bilen varmı bir türlü bulamadım
Üst Alt