Sami şahin kullanıcısının son içeriği

1. Sami şahin

Soru Kayıtsız cihaz kullanımı

Merhaba bbk gurubu bir cihaz almak istiyorum ve kayıt yok uzatma verildi ancak 1 kereye mahsus ve bir fikir edindim bu her sene kalan 4 ay için. Her IMEI nın 4 ay ömrü var ve telefonlarda 2 IMEI var 3. Sünü dışarıdan bi modem gibi veya dışardan bağlanan sim yuvası ve 1 hat yuvalı bir cihaz...
  2. Sami şahin

Soru ABD' den Xiaomi almak

Merhaba bir arkadaşım xiaomi 14 pro veya 13 ultra almak istiyor ve halası Amerika dan 1-2 ay a gelecek ve istediği telefonu alabilir ancak bildiğim kadarıyla xiaomi ABD pazarında resmi en yok nereden bulabilirler mi.com ABD ye gönderim yapıyor mu giztop diye bir site keşfettik güvenilir mi?
  3. Sami şahin

Soru Bir mod fikri

Merhaba redmi k70 serisinden bir cihaz almayı düşünüyorum ve telefonun arka kapak tasarımı fazlası ile mi 11 ultra ya benziyor ancak bir şey eksik ekran ve elimde çalışmayan ancak ekranının sağlam olduğundan emin olduğum bir mi band 4 var ekranının telefona olacağını düşünüyorum mesele oldur mak...
  4. Sami şahin

Yardım poco x3 pro bootloder sıkıntısı

Merhaba telefonu aldığım zamanlarda custom rom lar çok dikkatimi çekmişti bootloder i açtım ve pixel experiance ı kurmaya çalıştım fastboot da kaldı telefon ben de anlamadığım için garantiye verdim anakart değişti ve içinde şuan mıuı 13.0.2.0 (SJUEUXM) var ve bu düz glabal değil eea rom ve...
  5. Sami şahin

Soru Z filip 4 imei atma

Merhaba elimde sm-f721b model nolu bir Samsung Z filip 4 var yurt dışı ve imei attırmak istiyorum ne yapabilirim? 1677598536 Konu ile ilgili bilgisi olan var mı?
  6. Sami şahin

Soru Telefonumu nerede root attırabilirim?

Daha önce rom atmayı denemiştim daha twrp yi kurarken telefon komple çöktü kendime güvenmiyorum bu işlemleri yaptırabileceğim bir yer var mı rom atmak olsun root atmak olsun vs.
  7. Sami şahin

Yardım İmei im çalınmış

İlk olarak olayı anlatayım ben tanıdık bir telefoncudan poco x3 pro cihaz aldım cihaz türkiye garantiliydi ve imei si de kayıtlıydı Kutuda da aynı imei yazıyor ve sıkıtısız birkaç ay kullandım ve rom yüklemeye karar verdim. Twrp yüklerken telefon çöktü ve ben de çok bilgili olmadığım için bu...
  8. Sami şahin

Yardım fastboot modundan çıkamıyorum

twrp yükledim bu videoda gösterdiği şekilde ve telefon fastboot modunda kaldı çıkamıyorum kilit butonuyla denedim olmuyor geri giriyor nasıl çıkarım?
  9. Sami şahin

Soru Root nasıl atılır?

Poco X3 Pro root nasıl atılır?
  10. Sami şahin

Rom Poco X3 pro rom önerisi

Bu işlemi ilk defa yapacağım kilit açık uzun pil süresi vadeden saf oyun performansı veren sade bir rom olarak ne önerirsiniz? Google pixel telefonların romları da ilgimi çekenlerden. 1631134374 Bu konu hakkında çok zayıfım ona göre davranırsanız sevinirim.
  11. Sami şahin

Yardım !Android sürücü hatası

Sürücü yüklemiyor ve bootloder kilidni açacak programda telefonum gözükmüyor sorunu nasıl çözebilirim?
  12. Sami şahin

Soru Android 12 nasıl yüklenir?

Poco x3 pro kullanıyorum pixel telefonların saf android arayüzü miuı a göre daha hoşuma gidiyor hangi rom ları önerirsiniz? Android 12 olmak zorunda değil.
  13. Sami şahin

Soru Xiaomi ürünüm sahte mi?

Mi anc 3.5mm jak kulaklık aldım sn kodunu Xiaomi sitesine girince böyle diyor normal mi? Aldığım yer: Xiaomi ANC Gürültü Önleyici Kulakiçi Kulaklık Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL Aldığım hata:
  14. Sami şahin

Yardım Poco X3 pro android auto çalışmıyor

Citroen C5 aircross aracı telefonuma bağlanmıyor hep bağlanma sayfasına atıyor nasıl aracıma telefonu bağlayabilirim?
  15. Sami şahin

Soru Rom atmanın yararlarları nedir?

Rom tam olarak ne demek? Konularda görüyorum Endonezya mıuı rom felan atanları bundan kazandığınız şeyler neler? Rom atarak saf android arayüz kullanabilirmi mesela?
Üst Alt