Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Eea rom kullanıyorum ve global den farkı olmaması lazım eu rom u tercih ederim.
1705714801
Eea rom kullanıyorum ve global den farkı olmaması lazım eu rom u tercih ederim.
Merhaba bbk gurubu bir cihaz almak istiyorum ve kayıt yok uzatma verildi ancak 1 kereye mahsus ve bir fikir edindim bu her sene kalan 4 ay için. Her IMEI nın 4 ay ömrü var ve telefonlarda 2 IMEI var 3. Sünü dışarıdan bi modem gibi veya dışardan bağlanan sim yuvası ve 1 hat yuvalı bir cihaz...
Teşekkür ederim Türkiye cihazı var bende ve rsa korumasını kaldırtmak bi tık mantıksız geldi ancak ubl server den ucuza gelir doğru söylüyorsunuz bunu düşüneceğim.
Sizce hattımı ve numaramı değiştirip sıfırdan bir mi hesabı oluşturup başvuru mu tekrarlayayım mı? Daha önce anakart ım değişti sonrasın da olanlar oldu bl açmamak gibi bir niyetim yok ve bu yolda ubl server parasını vermeyeceğim sizce umut varmı numara değiştirmekte. Sağladığınız bilgi çok...
Merhaba bir arkadaşım xiaomi 14 pro veya 13 ultra almak istiyor ve halası Amerika dan 1-2 ay a gelecek ve istediği telefonu alabilir ancak bildiğim kadarıyla xiaomi ABD pazarında resmi en yok nereden bulabilirler mi.com ABD ye gönderim yapıyor mu giztop diye bir site keşfettik güvenilir mi?
Xiaomitools da kayıt var yazmışlar Xiaomi 14 e gelmiş galiba ama 14 pro da ben de yok diye biliyorum ayrıca çin cihazlarının bootloder leri direk açılmıyor Muş hyperos da çin yetkili hesabı olması gerekiyor diye bir şey okudum 40 dolar doğru mu bilmiyorum.
Redit de aynı sorunu yaşayanlar var ancak burada da kesin bir çözüm yok yetkili hesap olayını araştırın derim bildiğim kadarı ile mi flash dan açılıyor mi flash unlock dan değil ve bu hesaplar mi hesabı mı başka bir şey mi bilmiyorum xiaomi tools sitesinde 300 TL ye satıyorlar güvenilirliğini...
Aynı sorunu ben de yaşıyorum yeni mi hesabı ile denedim bilgisayar AMD 360 saat verdi şuan bekleyip beklememek arasında kaldım hiç yetkili hesap muabbetlerini duydunuz mu sanırım 300 TL ye her türlü açılıyor süresiz