Sami önal kullanıcısının son içeriği

1. Sami önal

Yardım Always on

Cihazda always on diye bişi yok ama söyle bi uygulama var
  2. Sami önal

Yardım Miui 11 kasma sorunu

Merhaba arkadaşlar daha önceki konumda miuı 11 zip dosyası olarak güncelleme dosyası seçip kurdum şimdi miuı 10 a geri dönmek istiyorum aynı işlemi miuı 10 için yapsam sorun olur mu
  3. Sami önal

Yardım Mi 6 gogle kamera

teşekkürler hocam
  4. Sami önal

Yardım Mi 6 gogle kamera

hocam root twrp felan yüklü degil bende bi de gcam redmi 6 için var mı
  5. Sami önal

Yardım Mi 6 gogle kamera

hocam bende redmi 6 var bi bilgilendirme olursa banada haber verin
  6. Sami önal

Rehber Twrp Üzerinden Custom ve Global Rom Güncelleme

hocam teşekürler ederim fakat bu tür konulara pek hakim değilim konuyu biraz daha açar mısınız
  7. Sami önal

Rehber Twrp Üzerinden Custom ve Global Rom Güncelleme

hocam redmi 6 cihazıma miui 11 zip dosyası yükledim kurdum cihazım root twrp felan hiçbir şey içermiyor ve ben miuı 10 a geri dönmek istiyorum yardımcı olur musunuz
  8. Sami önal

Yardım Redmi 6 MIUI 11 nasıl güncellerim?

Güncelleme görünüş olarak falan çok güzel ben always on falan bekliyodum ama yok simgiler felan değişti temaları değişti walpaper falan ama telde kasma sorunu başladı ben cihazı 8 aydır kullanıyorum miui 11 güncelleme sinden sonra ilk defa kazmaya başladı
  9. Sami önal

Yardım Redmi note 7 Mıuı 11 MIuı 10 dönüş

hocam bende mıuı 11 yükledim kasma sorunları var nasıl geri döncem bilmiyorum bi yardım eder misiniz rica edsem
  10. Sami önal

MIUI 11 Belki de hepimizin hayali yıkılacak

Hocam ben yükledim
  11. Sami önal

MIUI 11 MIUI 11 2.ETAP Dağıtılmaya başladı, (Güncel)

Ben zip dosyası indirip güncelledim hocam tek eksiği always on yok
  12. Sami önal

MIUI 11 MIUI 11 2.ETAP Dağıtılmaya başladı, (Güncel)

Hocam türkiye geneli güncellemeyi almadı daha ben bugün zip indirip redmi 6 cihazıma kurdum gayet stabil bir şekilde kullanıyorum
  13. Sami önal

Hocam sizde kilit ekranı saatini renklendirme var mı
  14. Sami önal

Buyrun hocam 1573626735 Teşekkür ederim hocam 1573626917 Hocam yüklesem sorun olur mu 1573626973 Hocam aynı dosyayı indirdim sagolun fakat indirsem sorun olur mu
  15. Sami önal

Herkese selamlar arkadaşlar bi kaç araştırmadan sonra cihazıma 11 güncellemesini yapmak istedim ve redmi 6 için olan uygun sürümü buldum ve şuan zip dosyası olarak iniyor fakat cihazıma ne root nede costum rom yüklemedim. Konuyu açma nedenim bilgili biri varsa yardım edebilir mi?
Üst Alt