Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar daha önceki konumda miuı 11 zip dosyası olarak güncelleme dosyası seçip kurdum şimdi miuı 10 a geri dönmek istiyorum aynı işlemi miuı 10 için yapsam sorun olur mu
hocam redmi 6 cihazıma miui 11 zip dosyası yükledim kurdum cihazım root twrp felan hiçbir şey içermiyor ve ben miuı 10 a geri dönmek istiyorum yardımcı olur musunuz
Güncelleme görünüş olarak falan çok güzel ben always on falan bekliyodum ama yok simgiler felan değişti temaları değişti walpaper falan ama telde kasma sorunu başladı ben cihazı 8 aydır kullanıyorum miui 11 güncelleme sinden sonra ilk defa kazmaya başladı
Buyrun hocam
1573626735
Teşekkür ederim hocam
1573626917
Hocam yüklesem sorun olur mu
1573626973
Hocam aynı dosyayı indirdim sagolun fakat indirsem sorun olur mu
Herkese selamlar arkadaşlar bi kaç araştırmadan sonra cihazıma 11 güncellemesini yapmak istedim ve redmi 6 için olan uygun sürümü buldum ve şuan zip dosyası olarak iniyor fakat cihazıma ne root nede costum rom yüklemedim. Konuyu açma nedenim bilgili biri varsa yardım edebilir mi?