sametyiigit kullanıcısının son içeriği

1. S

Soru Rom arayışı öneri istiyorum.

Merhaba aosp tabanlı hızlı şarj destekleyen stabil bir rom arıyorum piyasada çok fazla rom var boğuldum ne atacağıma karar veremedim. Siz hangi romları kullanıyorsunuz :)
  2. S

Yardım Bu batarya alınır mı?

Özelden bana yazın ben size anlatayım çok basit hocam MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. S

Yardım Bu batarya alınır mı?

Bende bu bataryayı alacağım fakat sakın hepsiburadadan almayın kendi websiteleri var daha ucuz ek olarak instagramdan dejiyi takip edip indirim kodu isterseniz %5 indirim kodu veriyorlar sitelerine girersiniz daha da ucuza alırsınız kendi websitelerinden alın MI 6 cihazımdan Tapatalk...
  4. S

Yardım Mi6 ekran süreniz ne durumda

5buçuk saati gördüğümü uzun zamandır hatırlamam sabah çektim sosyal medyadayım şu an 69 şarjım var 1 gibi evden çıkıcam tekrar 100 yapar çıkarım yoksa yetmez MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. S

Evet MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  6. S

Eu rom var şu an ve max 4buçul saat :'( MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  7. S

Valla süre çok iyi benim kullanım alışkanlığım şu şekilde Full sosyal medya kamera çok nadir kullanırım nadir oyun oynarım parlaklık gün içinde artıp azalıyo tabii MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. S

Ben hangi rom u kurarsam kurayım 4buçuk 5 saat arasında alıyorum bataryam ölmüş durumda, insanların 7 8 saatlik ekran sslerini görünce ağzımın suyu akıyor Mi6 ekran sürenizi atar mısınız Deji batarya kullanan var mı teşekkürler MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. S

Yardım Mi6 Ahize ses problemi

Bugün bu konudan aşırı bıktığım için anakartı falan söktüm ahizeyi değiştirdim yine ses aynı deliricem artık. gittim mi6 ahize sipariş ettim yeni gelenle telefonun içindekini değiştirdim yok abi valla düzelmedi
  10. S

Rom Mi ROOM 9.9.6 MIUI 10 FINAL Yayınlandı[Ota Desteği Eklendi]

Mi6da ekran süreniz ne durumda 4.5 saat alıyorum pil değiştirme vaktim gelmiş mi MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  11. S

Mod (31.01.20) Oreo-Pie - Mi 6 Kamera İçin All İn One Miui 10 (AI-Sahne modları-Camera2api-60FPS...)

birisi gcam link atabilir mi mi6 için ortalık çok karışık hiçbir şey anlamadım valla ya forum gcam yüzünden karmakarşık bir halde
  12. S

Rom MIUI 10 EU Stable Rom / Beta Rom 9.8.29/9.9.3/9.9.6 Güncellemesi Ve Değişiklikler (Linkler Eklendi)

Hocam bu mod saati ortaya alma modu sanırım MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  13. S

Rom MIUI 10 EU Stable Rom / Beta Rom 9.8.29/9.9.3/9.9.6 Güncellemesi Ve Değişiklikler (Linkler Eklendi)

Teşekkürler hemen deniyorum :) MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. S

Eu beta hocam MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  15. S

Hat sembolünü sol tarafa nasıl aldınız acaba MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Üst Alt