sametyiigit kullanıcısının son içeriği

1. S

Yardım Xiaomi 11T Pro (vili)-Direnç işlemi ile kayıt sonrası El Feneri ve Flash çalışmaması

cihazda root varsa bir çözüm önerisinde bulunabilirim xiaomi 13 de az önce başıma geldi
  2. S

Mod Turkish-Ad-Hosts Magisk Modülü

e devlet uygulamasına girip ikametgah evrakı oluşturmayı dener misiniz hocam büyük ihtimal başınıza gelecek şöyle bir ss bırakayım ben,,, herhangi bir evrakta böyle oluyor oluşturamadan hata alıyorum 1695409012 videoda çektim hocam telegram/ mephobias mesaj atarsanız göndereyim :)
  3. S

Mod Turkish-Ad-Hosts Magisk Modülü

hocam merhabalar severek kullanıyorum modülü, kernel su ile.. fakat e devlette herhangi bir belge oluştururken sürekli hata verdirtiyor. zorlayınca alıyorum belgeyi bir şekilde fakat biraz can sıkıcı inceleme şansınız var mı acaba
  4. S

Rom Poco X3/Nfc 21.10.3 OneOS A11

bekliyorum yorumlarını ona göre kurucam :D
  5. S

Soru Poco X3 NFC IMEI repair sonrası internet sorunu

Hayır paşalar gibi 4.5g kullanıyorum
  6. S

Soru Rom arayışı öneri istiyorum.

Merhaba aosp tabanlı hızlı şarj destekleyen stabil bir rom arıyorum piyasada çok fazla rom var boğuldum ne atacağıma karar veremedim. Siz hangi romları kullanıyorsunuz :)
  7. S

Rom POCO X3 NFC Global Kararlı V12.0.7.0.QJGMIXM İndirme Bağlantısı

Global 04 yüklü. Bl kapalı root twrp yok. 07 yi yazılım güncelleme kısmından kurabilir miyim
  8. S

Yardım Poco X3 NFC Wifi 5ghz Sorunu

Bugün aldım yurtdışı cihaz. Bendede aynı sorun var sürüm 04 bl kilidim açılsın rom atacağım
  9. S

Sohbet Poco X3 NFC Ekran Süresi Paylaşımı

Telefonu bugün aldım şarjım şu an 19 13-14 gibi şarja takacağım. %100 olduğunda çekeyim mi yoksa sabaha kadar dursun mu
  10. S

Sohbet Poco X3 NFC Ekran Süresi Paylaşımı

Ben mi yanlış görüyorum yoksa 21 saat ekran süresi mi yazıyor orda
  11. S

Yardım Bu batarya alınır mı?

Özelden bana yazın ben size anlatayım çok basit hocam MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. S

Yardım Bu batarya alınır mı?

Bende bu bataryayı alacağım fakat sakın hepsiburadadan almayın kendi websiteleri var daha ucuz ek olarak instagramdan dejiyi takip edip indirim kodu isterseniz %5 indirim kodu veriyorlar sitelerine girersiniz daha da ucuza alırsınız kendi websitelerinden alın MI 6 cihazımdan Tapatalk...
  13. S

Yardım Mi6 ekran süreniz ne durumda

5buçuk saati gördüğümü uzun zamandır hatırlamam sabah çektim sosyal medyadayım şu an 69 şarjım var 1 gibi evden çıkıcam tekrar 100 yapar çıkarım yoksa yetmez MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. S

Yardım Mi6 ekran süreniz ne durumda

Evet MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Üst Alt