Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
e devlet uygulamasına girip ikametgah evrakı oluşturmayı dener misiniz hocam büyük ihtimal başınıza gelecek şöyle bir ss bırakayım ben,,, herhangi bir evrakta böyle oluyor oluşturamadan hata alıyorum
1695409012
videoda çektim hocam
telegram/ mephobias mesaj atarsanız göndereyim :)
hocam merhabalar severek kullanıyorum modülü, kernel su ile.. fakat e devlette herhangi bir belge oluştururken sürekli hata verdirtiyor. zorlayınca alıyorum belgeyi bir şekilde fakat biraz can sıkıcı inceleme şansınız var mı acaba
Merhaba aosp tabanlı hızlı şarj destekleyen stabil bir rom arıyorum piyasada çok fazla rom var boğuldum ne atacağıma karar veremedim. Siz hangi romları kullanıyorsunuz :)
Bende bu bataryayı alacağım fakat sakın hepsiburadadan almayın kendi websiteleri var daha ucuz ek olarak instagramdan dejiyi takip edip indirim kodu isterseniz %5 indirim kodu veriyorlar sitelerine girersiniz daha da ucuza alırsınız kendi websitelerinden alın
MI 6 cihazımdan Tapatalk...
5buçuk saati gördüğümü uzun zamandır hatırlamam sabah çektim sosyal medyadayım şu an 69 şarjım var 1 gibi evden çıkıcam tekrar 100 yapar çıkarım yoksa yetmez
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi