Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar selamlar, 2 hafta önce mi 13 aldım yasal sitesinden. İçinde tr rom var fakat ben Endonezya Roma alışık olduğum için ona geçmek istiyorum. Garanti dışı kalmadan geçiş mümkün müdür
Arkadaşlar mi 10t pro için IMEI repair işlemi yaptırmak istiyorum. Rica etsem uzaktan bağlanarak yapabilecek arkadaşlara ulaşmak için irtibat rica edebilir miyim?
Arkadaşlar selamlar herkese. Mi 9t pro kullanırken uzun süre global stabil kullandıktan sonra eu stabil rom a geçmiştim ve geçtikten sonra pil süresi çok iyi gelmişti eu stabil romda. Aynı şekilde mi 10t pro nun da ekran süresi ve pil ömrü eu stabil romda daha mı uzun gitmekte?
Arkadaşlar selamlar, bugün mi 9t prodan 10t pro alarak aranıza katılmış bulunuyorum. Üzerindeki ekran koruyucu çok kötü seramik koruyucu diye bişi aldim alırken o da ekranı ufalttı gibi sanki ekrandan baya ufak gibi geldi takmadım bile. Güzel tam kaplayan sorunsuz bir ekran filmi tavsiye edecek...
Arkadaşlar selamlar. Mı 9 dan mi9t pro cihaza geçiş yaptım cihazda MIUI global 12.0.1.0 sürüm yüklü. WhatsApp bildirimlerinde ses ve ekran aydınlanması var fakat bildirim kilit ekranına gelmiyor. Kontrol ettiğimde WhatsApp bildirimlerinde görseldeki yazıyı gördüm. Mı 9 da aynı sürümde idi ama...
Bende de olmuştu restart yaptım düzeldi. Ayrıca kurduğun tema ile ilgili de olabilir bende farklı bir tema yüklemiştim onda olmuştu ama telefonu baştan başlatınca düzeldi. Ondan daha önce de daha sıkıntılı şekilde yaşamıştım MIUI 10 da ancak telefonu 10.0.2 sürüme döndürünce kendine gelmişti
Cihazda menüler arası geçişlerde arama tuş takımından ana ekrana dönerken veya galeriden vs ufak takilmalar söz konusu. MIUI 10 da böyle sıkıntılar yoktu ama 11 ile başladı temiz kurulum yapmama rağmen durum bu şekilde sanırım güncelleme ile duzelir
Bütün gün wifi de olmama rağmen otomatik ekran parlaklığı tek kullanılan Google Chrome alışveriş siteleri ve Instagram olmasına rağmen cihaz 1 aylık ve 5 saatten fazla ekran süresi göremedim nasıl alınıyor bu 7 saatler çok merak ediyorum full ekran parlaklığı açık halde birde wallaha maşallah...