Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba telefon ilk aldığından beri kayan pencereleri kullanıyordum şuan itibariyle kullanmıyorum yeni güncelleme geldiydi 14.04 global bundan sonra oldu destek rica ediyorum
Merhaba setedit uygulamasında ekran yenileme hızı değiştiriyorum bunun bir çözümü varmı bir kere yanlışlıkla user_refresh_rate 90 sildim sonra ekledim olmadı bida desteğinizi rica ediyorum
Merhabalar telefon lg4 pasaport kayıtlı yurt dışından geldi babam kayıt yaptırdı telefonu ama telefonun internetini actirmayi unutmuş telefon hiç bir şekilde internete girmiyor bu konuda bilgisi olan varmı ne yaparsam açabilirim?
1625044047
Böle denedim internet internet yazıp denedim
Hayırlı bayramlar bu sorunu çözebilecek varmı herşeyi denedim kontrolleri sıfırladım oyunu Tamir et yaptım oyunu silip yükledim sadece böle ateş etme butonuna basiyorum sağ sola dönüyor yakın temas da hiç oynuyamiyorum
Merhaba poco global verisiyon ile çin verisiyon arasındaki fark ne oluyor globall versiyon bir cihaz ile çin versiyonu arasında ne gibi değişiklikler oluyor sknti olurmu çin versiyonu
Merhabalar iyi forumlar bir arkadaşım Urfa'dan telefon getirtip satıyor uygun fiyata bırakırım dedi 1500 gibi almadan önce nelere dikkat etmeyelim yardımcı olur musunuz IMEI 8 ay kayıtlı imiş sonradan eski telefonun imei attırsın dedi
Merhaba arkadaşlar mi 9 6/64 almayı düşünüyorum 64 g yeterli olurmu bide 2 el alcam bir polis arkadaşdan 3450 bırakti KVK garantili alırken nelire bakayım pil seviyesi filan nasıl görürum ? Yardımcı olursanız sevinirim