Sametkrks kullanıcısının son içeriği

1. S

Yardım Kayar küçük ekran olmuyor

Nasik açılır
  2. S

Nasıl yani oyun uygulama önceden küçük ekran oluyordu güncelleme yapmadım kayboldu
  3. S

Önceden bunu küçük ekran alırdım ne olduysa bir anda yok oldu anlamadım nasıl geri yüklerim yardım eder misiniz
  4. S

Yardım Kayan pencere

Merhaba telefon ilk aldığından beri kayan pencereleri kullanıyordum şuan itibariyle kullanmıyorum yeni güncelleme geldiydi 14.04 global bundan sonra oldu destek rica ediyorum
  5. S

Yardım Mi 11 ultra ekran süresi

Merhaba mi 11 ultra telefonumda ekran süresi az almaya başladım buda canımı sıkıyor global versiyon rom atılmadı root yok
  6. S

Yardım Mi 11 ultra ekran yenileme hızı

Merhaba setedit uygulamasında ekran yenileme hızı değiştiriyorum bunun bir çözümü varmı bir kere yanlışlıkla user_refresh_rate 90 sildim sonra ekledim olmadı bida desteğinizi rica ediyorum
  7. S

Yardım LG 4 Mobil veri bağlanmıyor

Merhabalar telefon lg4 pasaport kayıtlı yurt dışından geldi babam kayıt yaptırdı telefonu ama telefonun internetini actirmayi unutmuş telefon hiç bir şekilde internete girmiyor bu konuda bilgisi olan varmı ne yaparsam açabilirim? 1625044047 Böle denedim internet internet yazıp denedim
  8. S

Yardım Pubg kontrol sorunu

Hayırlı bayramlar bu sorunu çözebilecek varmı herşeyi denedim kontrolleri sıfırladım oyunu Tamir et yaptım oyunu silip yükledim sadece böle ateş etme butonuna basiyorum sağ sola dönüyor yakın temas da hiç oynuyamiyorum
  9. S

Yardım Ca sertifikasi ?

Merhaba böle bir bildirim butonuna bir şey geldi telefonum birisi tarafından izlemiyormu bl kilidi açık değil 1611226707
  10. S

Soru Mi 10 pro bu fiyata mümkün mü?

Merhaba arkadaşlar mi 10 pro bu fiyata olurmu yoksa replika filanmi?
  11. S

Sohbet Pocof2 pro

Merhaba poco global verisiyon ile çin verisiyon arasındaki fark ne oluyor globall versiyon bir cihaz ile çin versiyonu arasında ne gibi değişiklikler oluyor sknti olurmu çin versiyonu
  12. S

Soru Mi 10 12 ram çift hat

Merhaba mi 10 12 ram li çift hatlı bl kilidi açık bir telefonum.var IMEI kayitdi olur demi bu telefonda
  13. S

Soru Redmi not 8 pro yurt dışı

Merhabalar iyi forumlar bir arkadaşım Urfa'dan telefon getirtip satıyor uygun fiyata bırakırım dedi 1500 gibi almadan önce nelere dikkat etmeyelim yardımcı olur musunuz IMEI 8 ay kayıtlı imiş sonradan eski telefonun imei attırsın dedi
  14. S

Yardım Redmi not 7 fotoğraf silinmesi

Merhaba arkadaşlar böle bir sorunla karşılaşıyorum daha önce olsan varmı böle
  15. S

Soru Batarya seviyesi

Merhaba arkadaşlar mi 9 6/64 almayı düşünüyorum 64 g yeterli olurmu bide 2 el alcam bir polis arkadaşdan 3450 bırakti KVK garantili alırken nelire bakayım pil seviyesi filan nasıl görürum ? Yardımcı olursanız sevinirim
Üst Alt