Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
a2 lite kullanıyorum. android 10'dan sonra kasmaya başlayınca 9'a düşürmek istedim miflash,miunlock vs android9 dosyaları falan hazırladım xiaomitools sitesinden bootloader acmaya bakıyordum. geliştirici seceneklerden OEM'yi açtım, bana yeniden baslat dedi. Ne olduysa burda oldu. Telefon sürekli...
telefonum a2 lite. 1 bucuk yıldır ilk günkü gibi sorunsuz kullandığım telefon 20 küsür haziranda gelen güncellemeyle yavaşladı. 7 temmuzda gelen güncelleme aşırı hızlandırmıştı ki 1 hafta sonra eskisinden de beter oldu. Videolar donuyor, chromeda asla gezemiyorum sürekli uygulamayı arka plana...
telefonum a2 lite. 1 bucuk yıldır ilk günkü gibi sorunsuz kullandığım telefon 20 küsür haziranda gelen güncellemeyle yavaşladı. 7 temmuzda gelen güncelleme aşırı hızlandırmıştı ki 1 hafta sonra eskisinden de beter oldu. Videolar donuyor, chromeda asla gezemiyorum sürekli uygulamayı arka plana...