sametcolak2 kullanıcısının son içeriği

1. S

Çözüldü Android Sürümü Düşürme

Merhabalar. Telefonuma android 11 aosp rom kurmak istiyorum. Şu an miui eu 12.0.6 sürümünü kullanıyorum. Aosp romdan memnun kalmayıp, tekrar miui Android 10 sürümüne dönmek istesem sorun yaşar mıyım ? (twrp ile işlem yapılacaktır)
  2. S

Yardım Pop up Kamera

Merhabalar, dün bliss aosp rom yüklemiştim telefonuma. Bugün görüntülü görüşme yaparken şarjım bitti ve telefon kapandı. Ön kamera ise açık kaldı şuan şarj ettim ama artık içeri girmiyor dışarıda kaldı. Ne yapmam gerekiyor ?
  3. S

Soru Yedekleme

Merhabalar herkese. Sürekli rom değiştirenler yedekleme işini nasıl yapıyorlar ? Ben fotoğraflar için google kullanıyorum ama onun dışındaki tüm ayarlarımı ve uygulama verilerimi kaybediyorum. Her rom değişiminde en baştan uğraşıyorum ve haliyle biraz zamanımı alıyor. Bununla alakalı yedekleme...
  4. S

Çözüldü Kök Erişimi

Merhabalar, cihazıma miumix special edition rom ve candy kernel 6.1 yükledim.Bankacılık uygulamalarını açtığım zaman cihazınızda zararlı yazılım tespit edilmiştir uyarısı ile karşılaşıyorum.Güvenlik uygulamasından tarama yaptığımda ise kök erişimine izin verildi yazıyor.Anladığım kadarıyla...
  5. S

Çözüldü Pil odaklı Rom

Arkadaşlar en iyi pil performansı veren rom hangisidir.Tamamen pil odaklı düşünürsek en uzun verimi hangisinden alabilirim deneyimlerinizi aktarırsanız sevinirim.Not:Custom Romlar dahil
Üst Alt