Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar tekstil işinde kullanılan bir bilgisayarım var (gerber programı kullanılıyor bilen vardır belki) genel kullanımda bir sorun yok daha önceden 1 hafta önce falan Ram aldım 4 GB Ram vardı 4 daha aldım 8 GB oldu ama sorunum şu programda otomatik pastal özelliği var tahminimce bu özelliği...
Arkadaşlar pc ye Ram almam lazım, pc deki ramim ve anakartımı atıcam buraya uyumlu uyumsuz kafam karıştı ne almam gerek anlayan arkadaşlar yardımcı olurlarsa çok teşekkür ederim.
Pc de 4 GB kingston Ram var 4 GB daha almak istiyorum ana kartta boşluk mevcut Ram için
arkadaşlar telefoncudan redmi note 6 pro aldım, fatura benzeri birşey almadım o an aklıma gelmedi, 4 5 ay oluyor alalı ve telefonda hat çalışmamaya başldı sanırım imei ile alakalı btkdan sorgularım kayıtsız imei diyor ne yapmam lazım telefoncuya götürdüm senin imeini klonlamışlar diyo neyapacaz...
arkadaşlar ben sistemi 1 kere kurdum fakat saf androidden kalma dosyalarım vardı ayarlardan fabrika sıfırlama yaptım(miui10da) telefon resmen buga girdi sürekli twrp açılıyordu sistem yeniden başlamıyordu twrpde baya bi uğraştım olmadı sonrasında wipe dan bütün tickleri işaretleyip(sdkart hariç)...
arkadaşlar uzun uğraşlar sonucu telefonuma miui kurabildim fakat depolama alanını 3 gb görüyor ve uyarı veriyor bitiyor diye normalde 32 gb nasıl düzeltebilirim ne yapmam gerek ?
twrp modda internal strogeyi sildim yanlışlıkla, şuanda telefon sürekli açılırken mi logosu gelip twprye giriyor mi flash ile fastbootta stock rom kurup tekrar deneyeceğim, sizce ne yapmam gerek.
bootloader kilitlemeden nasıl flashlayabilirim win 10 pcm var mi falsh indirdim pc ye hata verip duruyor program anlamadım bir türlü team wiever varsa bi bakabilirmisiniz
a2 lite telefonum var miui kurmaya çalışırken twrp açamadım ve the system has been destroyed hatası aldım bootloader kilidim açık telefonu fastboota aldım mi flash ile stock rom kurmaya çalışıcam düzelirmi verya nasıl düzeltebilirim beyler bl kilidi açık yardım edermisiniz.