Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar , 3.5 senedir Mi 5s kullanıcısıyım . yeni telefon almak istiyorum.
telefondan öncelikli beklentilerim şarj ve performans
ekranının çok düşük parlaklığa düşürülebilrmesi ve güneşli günlerde görüntünün net olması
fiyat durumunda kararsızım gerekiryorsa çok üstlere çıkabilirim...
Merhabalar , telefonum mi 5s sadece kendi şarj aletiyle şarj olmakta herhangi bir farklı şarj aleti adaptörü ile şarj olmuyor veya çok yavaş şarj oluyor
yarın bir gün şarj adaptörü bozulunca ne yapıcam bilmiyorum
farklı farklı romlar kullandım fakat hepsinde aynı sorun mevcuttu
ne...
çift tıklama ile açmayı kapattım yine değişmiyor rom değiştirdim yine aynı telefon kendi kendine ekran açılıp kapanıyor nolur yardım edin batarya dayanmıyor hiç
ayrıca telefonum mi 5s ara sıra güç tuşuyla ekranı açamıyor uzun basınca güc menüsünüde açamıyorum fakat 2 defa güc tuşuna...
Telefon durduk yere ekrani aciliyor bunu nasil engelleyebilirim
Kapasitif tuslar acik oldugunda surekli kendi kendine kapasitif tuslara basiyordu kapasitif tuslari syberia romun ayarlarinsan kapattim
Dosya yoneticisinden generic.kl dosyasini da duzenledim hani belki home tusu aciyordur falan...
Mi 5s 4 gb versiyonuna sahibim.global rom varken tek tıkla twrp yükleme aracı ile twrp yüklemiştim çalışıyıordu . google exprience 10 yükledim ve twrp dokunmatik çalışmadı yardım eder misiniz ?
Telefonun. Sağ üst kosesi düşmeden dolayı hasar aldı tam pil simgesi olan yer simsiyah bu yüzden simgeyi sola almak istiyorum mi5 s de eu rom kullanmaktayım telefonum rootlu mümkünse programsız deilse şarj az harcayan bir programla pil simgesini sola almak istiorum
telefonumun power tuşu bozuldu bir şekilde cift tıkla falan idare ediyorum zaten pek fazla gerek yok fakat telefon kapanınca acmak icin telefonun kapagını fln sökmek zorunda kalıyorum telefonum rootlu internette biraz arastırdım ama tam çözüm bulamadım telefon kapalıyken ses tuşunun power...
mi flash tool ile globel stable roma gecmek istiyorum mi flashj programında flash basınca Belirtilmemiş hata (x800004005: flash xbl error yazıyor lütfen yardım
mi5s telefonumun power tuşu bozuldu telefon kapandıktan sonra zarzor kapagı söküp acıyorum çare olarak ıphonelarda oldugu gibi şarja takınca telefon otamatik nasl acabılırım diye düşündüm ?
veya başka önerisi olan var mı önerilere de açıgım
işe yarar mı bilmiyorum ama ses kısma tuşunu power...