SametC kullanıcısının son içeriği

1. S

Yardım Yakınlık Sensörü EU ile Çözüldü mü?

Merhaba. Elimde Redmi Note 8 var. Cihaz arama ekranında kapanmıyor. Sorum şu, EU rom yükleyince sorun düzeliyor mu? Ya da başka çözüm yolu var mı? Mi 9 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  2. S

Yardım Mi 9 SE Hoparlörden Gelen Cızırtı ve Ses Kısıklığı

Merhaba. Cihaz yurt dışı. Garantisi yok. Cihaza Miui Eea 11.0.4 yükledim. Ancak birkaç gün sonra cihazın sesi baya azaldı. Ve müzik açınca cızırtı çıkıyor. İçine su kaçmadı. Hoparlörlerin patlak olması mümkün değil çünkü patlak hoparlör sesi gelmiyor. Yardımlarınızı bekliyorum. Mi 9 SE...
  3. S

Yardım Mi 9SE Band20 ve 2G Çözüm Denemesi Yardımınız Gerekiyor

Hocam merhaba. Ben diğer forumda size attım EFS yedeğini. Ancak ilgilenmediniz. Hatırladınız mı? Mi 9 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  4. S

Yardım Twrpye baglanamıyorum

Hocam twrp yükleyin ve açın. Mutlaka magisk yükleyin. Eğer yüklemezseniz cihaz otomatik olarak kendi recovery menüsünü yükler. Yukarıda verilen twrp tek tuş yükleme ekranını kullanın. Mi 9 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. S

Yardım Mi9se wifi bağlanamama sorunu

Qcn dosyaları aynı. Mac adresleride aynı oluyor. Root varsa yeni mac adresi yazın. Ya da eskisini bulup yazın. Mi 9 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  6. S

Soru Boş Ram Kullanımı

Öyle olsa bile, hatalıdır. İmkansız bu ram kullanımı. Saf android bile 1 GB yer en az. Bu kullanım verisidir. İsterseniz cpu-z ile bakın kullanılan ram miktarına oradaki ile aynı olur. Mi 9 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  7. S

Soru Boş Ram Kullanımı

Bu boşta kalan ram kullanımı değil, tam aksine kullanılan ram miktarıdır. Romunuz sıkıntılı cihaz hasar alabilir çok yüksek bu. Mi 9 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. S

Soru TWRP sorunu...

Normal bir durum değil. QFil ile rom yüklemeyi deneyin. Cihazın ilk romunu atın. Ama herşeyden önce cihazın kendi recovery arayüzünden wipe atın. İmei varsa gider ama. Mi 9 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. S

Yardım Okey 101 Plus Açılmıyor

Hocam cihaz rootlu ise Link2SD ile veriyi temizleyin. Bazen işe yarıyor. Mi 9 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  10. S

Enteresan. Aklıma çözüm gelmiyor. Ayarlardan tam ekran modu deyip aratın. Çıkan menüden oyunu bulup orada buton açıksa kapatın. Kapalıysa açın. Ondan olabilir. Mi 9 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  11. S

Bende yok. Silip baştan yükleyin. Mi 9 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. S

Yardım mi 9 se magisk kurulumundan sonra twrp ye geçiyor açmıyor...

Mi flash ile rom atın ardından stock recovery ile wipe atın. Mi 9 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  13. S

Yardım Mi 9 Se - Global Rom - İndia Rom - China Rom

Cihazın kutusunda yan taraflarda Global yazısının olması gerekli. Ayrıca aşşağıda verdiğim linktek cihazın seri numarası ile ne olduğuna bakabilirisin. https://www.mi.com/global/verify#/en/tab/imei Mi 9 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. S

Yardım Mi 9 se beta rom dan stabil rom a geçilirmi

Clean all seçeneği ile kullanın. İyi forumlar. Mi 9 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  15. S

Yardım Mi 9 se beta rom dan stabil rom a geçilirmi

https://r.tapatalk.com/shareLink/topic?url=https://forum.miuiturkiye.net/konu/mi-9-se-fastboot-orjinal-rom-yukleme.60490/&share_tid=60490&share_fid=109546&share_type=t&link_source=app Mi 9 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Üst Alt