SametC kullanıcısının son içeriği

1. S

Rehber Bootloader kapalı 13 Pro 5G Fake ROM'dan kurtulma ve şebeke düzeltme

Cihazı çin romuna döndürüp kilidi açmak mümkün mü? Yapabilen var mı?
  2. S

Yardım mi 11 lite Fastboot Eu Rom Kurdum Ancak

bende de aynı durum var cihazı formatlarken efs yedeğini almayı unuttuğum için o da silindi. ne yapabilirim ?
  3. S

Yardım Mi Flash Tool ile global rom attım telefon açılmıyor

bootloader açık bende, modem atmayı denedim ama gene de çözemedim. sorunu çözen var mı ?
  4. S

Çözüldü Yetkili Hesap olmadan EDL moddan nasıl yazılım atabilirim? (Cihaz brick oldu)

Bende de Redmi Note 8 var aynı şekilde edl ile bu miracle box eng rom yükleyebilir mi?
  5. S

Soru Mi 9 SE Android 11

Burası Mi 9 SE forumu. Ama eli kulağındadır yakın zamanda gelir. Mi eskisi gibi değil artık. Samsung gibi her hafta telefon tanıtıyor. Haliyle diğer telefonlara yazılım desteği az kalıyor. Bu kötü bir politika. Diğer cihazım mi olmayacak büyük ihtimalle... Mi 9 SE cihazımdan Tapatalk...
  6. S

Rom [LOS] [10] [OFFICIAL] Mi 9 SE CrDroid 6.9

Derpfest kullanın. Telegram kanallarında çok ama çok fazla rom var. Çok bilgi var. İsterseniz özelden link bırakırım. Mi 9 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  7. S

Soru Mi 9 SE Android 11

Hayır Mi'nin resmi açıklamasına göre alacak. Bazı haber siteleri sadece çok satan cihazları yazar. Mi 9 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. S

Soru Diğer dosya

Güncelleme dosyası inmiştir. Önbelleği temizleyin. Dahili depolamadaki gereksiz gördüğünüz dosyaları silin. Mi 9 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. S

Rom [Mi 9 SE] Havoc OS 2.7 [Unofficial][22.07.2019]

Hocam saf android. Miui arayüzü bunun yanından bile geçemez stabillik anlamında. Şarjı en az 1 saat fazla gidiyor. Telegram gruplarında sayısız rom var Mi 9 SE için. Derpfest en iyisi. Özelleştirme ayarları çok çok fazla. Geçmiş sürümlerde bu reboot hatası yok. Sadece bu sürümde var. Güncelleme...
  10. S

Rom [Mi 9 SE] Havoc OS 2.7 [Unofficial][22.07.2019]

Derpfest en iyisi şu anda. Parmak izi hatasız. Bu hafta güncelleme gelecek zaten, 6. aydan kalan rom var şu anda. Şu anki sürümde kendi kendine reboot ediyor. Yapımcı düzeltmiş güncelleme gelir gelmez bende kuracağım. Size de tavsiyem 1 hafta bekleyip derpfest kurmanız. Mi 9 SE cihazımdan...
  11. S

Yardım Mi 9se

Başka sim kart ile deneyebilir misiniz? Mi 9 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. S

Yardım Lineage Os Parlaklık sorunu

En iyisi miui kurup aynı saatte güneş altında parlaklıkları karşılaştırın. Bu arada bu sadece gözüken bir hata, gerçekte öyle birşey olması pek mümkün değil. Eğer son parlaklıkta güneş altında ekran gözüküyorsa sorun yok demekti. 3. parti uygulamalar her zaman doğruyu göstermez. Mi 9 SE...
  13. S

Çözüldü Mİ 9SE TWRP Kurdum fakat twrp ekranında kalıyor telefon açılmıyor

Hocam geç yazdım, Mi flash dosyalarının içindeki boot.img dosyasını fastboot üzerinden fastboot boot boot.img şeklinde cihaza aktarsaydınız sorun çözülecekti. Mi 9 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. S

Hocam twrp yi fastboot boot twrp.img ile açtınız mı? Mi 9 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  15. S

Twrp by Redispade yükleyin en uyumlu twrp odur. Mi 9 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Üst Alt