Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selamün aleyküm arkadaşlar 1 haftadır sahibinde global yani yurtdışı cihaz bakıyorum forumuda inceledim baya dedim bir sorayım.Forumda antepte bir satıcı önermişler " Ayyıldız iletişim "antep ile yanyana bizim şehir :D.G.antep'de Türkiyede en çok merdiven altı ürün çıkaran bir yer.Bir konuda bir...
Merhaba arkadaşlar , geçen mediamarkt'te mi9t yi inceledim de kamera bi değişik (arka kamera) sanki boyle aşırı beyaz veya beyaz bi filtre var gibi yoksa sadece ben mi boyle dusunuyorum kamerada hoşuma giden şey sadece telephoto memnunmusunuz kameradan? Ben akşam bakmıştım 8 pronun kamera daha...
Merhabalar, global version mi9t almak istiyorum, TR garantiliyle baya fiyat farkı var biliyosunuz.Bildiğiniz global version mi9t satan guvenilir satıcı var mı?
1580848114
Link var mi acaba
Merhaba arkadaşlar yardıma ihtiyacım olan bir konu var sahibindende satılan global version telefonlar.Geçen gün bir satıcı ile buluştuk , telefonu kontrol ettim herşey doğal kutuda "global version" yazıyor,telefon stabil fakat cpu-z indirdiğimde snapdragon730 yerine " snapdragon 804 - snapdragon...