samet6110 kullanıcısının son içeriği

1. S

Yardım Betadan Stabile Recovery İle Geçer Mi?

Bilgisizliğim için kusura bakmayın. MIUI 12.6 eu 21.8.6 Beta sürümdeyim 21.11.24 stabil sürüme geçeceğim. Rom dosyasını indirdim. Orenga fox dan dalvik art cache ve cache temizleyip romu yükleyip reboot system diyerek başlatacağım. Bunun için başka bir şey yapmam gerekli mi? beta sürümde olduğum...
  2. S

Yardım Mi9t fastboot modunda pc görmüyor?

hocam twrp kurulu telefonuma global romu twrp'den de kurabiliriz değil mi imei falan gitmeden problem olmadan.
  3. S

maalesef başka xiaomi cihazım yok. fastboot modu harici cihaz görünüyor kurtarır mı?
  4. S

Miflash ile bütün driverları kurdum. Quallcam,adb ama laptop inat etti görmüyor. Telefon açıkken miflash da görünüyor fastboot modda görünmüyor. Fastboot modda iken aygıt yöneticisinde de görünmüyor telefon. Global rom kuracam sabahtır uğraşıyorum yardım eder misiniz?
  5. S

MIUI 12 Mi 9T / K20 - Global Kararlı Rom V12.0.9.0.QFJMIXM İndirme Bağlantıları

hocam eu roomdayım android sürümüm 9. Bunu fastbot moduyla direk indirip kurabilirim değil mi ?
  6. S

Çözüldü Mi9t global rom kurarken android sürümü romla birliktemi yükseliyor?

Mi9t cihazımda mıuı 11-eu room kurulu android sürümü 9. Global rom kuracağım Mıuı 12- android sürümü 10 yazıyor. Bunu kurarsam android sürüm 10'a mı yükselecek yoksa android sürümü 9 olan başka bir global rom mu kurmalıyım?
  7. S

Yardım Mi9t Miroom kurdum mi ekranından sonra kalıyor!!

Mi9t telefonumun imei kaydı ve bt kilidini açtıktı eu room kuruluydu oyunda kastı twrp den format data yapıp sonra miroom kurdum telefon da mi yazısı geçtikten sonra ordan ileri gitmiyor sadece fastboot mod açabiliyorum twrp kuruluydu şuan ona da ulaşamıyorum twrp kurduğumda ise ses açma ve...
Üst Alt