Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bilgisizliğim için kusura bakmayın. MIUI 12.6 eu 21.8.6 Beta sürümdeyim 21.11.24 stabil sürüme geçeceğim. Rom dosyasını indirdim. Orenga fox dan dalvik art cache ve cache temizleyip romu yükleyip reboot system diyerek başlatacağım. Bunun için başka bir şey yapmam gerekli mi? beta sürümde olduğum...
Miflash ile bütün driverları kurdum. Quallcam,adb ama laptop inat etti görmüyor. Telefon açıkken miflash da görünüyor fastboot modda görünmüyor. Fastboot modda iken aygıt yöneticisinde de görünmüyor telefon. Global rom kuracam sabahtır uğraşıyorum yardım eder misiniz?
Mi9t cihazımda mıuı 11-eu room kurulu android sürümü 9. Global rom kuracağım Mıuı 12- android sürümü 10 yazıyor. Bunu kurarsam android sürüm 10'a mı yükselecek yoksa android sürümü 9 olan başka bir global rom mu kurmalıyım?
Mi9t telefonumun imei kaydı ve bt kilidini açtıktı eu room kuruluydu oyunda kastı twrp den format data yapıp sonra miroom kurdum telefon da mi yazısı geçtikten sonra ordan ileri gitmiyor sadece fastboot mod açabiliyorum twrp kuruluydu şuan ona da ulaşamıyorum twrp kurduğumda ise ses açma ve...