SAMET555 kullanıcısının son içeriği

1. S

Yardım Mi 5s mi 5s plus mı?

Sagolun tesekkurler kibar telefon daha iyi etab5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  2. S

Yardım Mi 5s mi 5s plus mı?

S.a arkadaslar mi telefon almayi dusunuyorumda 2si arasinda kaldim bana yardimci olurmusunuz arkadaslar hemen cevap verirseniz sevinirim simdiden tesekkurler
  3. S

Haber Erdi Özüağ’ın Gözünden Xiaomi CES2017 Sunumu

İnsallah en kisa zamanda xiaomi turkiyede acilir mi 6yı merakla bekliyoruz 210.000 antutu puani nedir yaaa adamlar yapiyor etab5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  4. S

Duyuru MIUI Türkiye Telefon Satışları Başlamıştır

Hayirli olsun telefon almayi dusunuyorumda bana uygun mi5s plus ama snapdragon 835 ile mi6 nin cikmasini sabirsizlikla bekliyorum bu arada mi 6 fiyati hakkinda bilgisi olan yazabilirmi etab5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. S

Yardım mi5 pro

Arkadaslar mi 5 promumi 5s plusmi yorumlarinizi bekliyorum etab5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  6. S

Selam

Hocam nedenininide aciklarmisiniz etab5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  7. S

Selam

Hayirli olsun bende mi5splus almayi dusunuyorum hocam siz neden keske mi 5s alsaydin dediniz aradaki fark ne
  8. S

Xiaomi Mi 5S vs Xiaomi Mi 5S Plus

Evet bende onu almayi dusunuyorum zaten etab5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. S

Yelefon haziir 1500tl 64 lüğü etab5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  10. S

Arkadaslar bende mi 5splus almayi dusunuyorum siyah rengini mi telefonlarin beyazlari hic guzel degil bana gore yorumlarinizi yazarmisiniz etab5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  11. S

Hepsiburadadan xiaomi mi5 alinir mi ?

Arkadaslar s.a bende mi 5s plus almayi dusunuyorum ne dersiniz bazi arkadaslar kamera cok iyi degil diyor ama benim kamerayla cok isim yok bana performansi lazim goruslerinizi yazarmisiniz beyler etab5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. S

Yardım Mi5s plus mı mi5 pro mu

Arkadaslar telefon almayi dusunuyorum suanlik kararim mi5s plus ama mi 5pro da iyi gibi geliyor siz hangisini alirdiniz bana yardimci olurmusunuz
  13. S

Yardım Mi5 almak istiyorum lütfen yardım

Arkadaslar ben mi 5splus almayi dusunuyorum iyice arastirdim iyi bir telefon gibi gorunuyor herkes olumlu ve olumsuz yorumlarini yazabilirmi yada onerilerini etab5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. S

Xiaomi mı max

Kardesim burada satan daveygrohl sefa ve zahter var onlara ozelden yaz onlarin sana yaxmasi hos olmaz etab5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  15. S

Yardım Mİ5S PLUSREDMİ NOTE 4

Tesekkurler etab5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Üst Alt