Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
S.a arkadaslar mi telefon almayi dusunuyorumda 2si arasinda kaldim bana yardimci olurmusunuz arkadaslar hemen cevap verirseniz sevinirim simdiden tesekkurler
İnsallah en kisa zamanda xiaomi turkiyede acilir mi 6yı merakla bekliyoruz 210.000 antutu puani nedir yaaa adamlar yapiyor
etab5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hayirli olsun telefon almayi dusunuyorumda bana uygun mi5s plus ama snapdragon 835 ile mi6 nin cikmasini sabirsizlikla bekliyorum bu arada mi 6 fiyati hakkinda bilgisi olan yazabilirmi
Arkadaslar bende mi 5splus almayi dusunuyorum siyah rengini mi telefonlarin beyazlari hic guzel degil bana gore yorumlarinizi yazarmisiniz
Arkadaslar s.a bende mi 5s plus almayi dusunuyorum ne dersiniz bazi arkadaslar kamera cok iyi degil diyor ama benim kamerayla cok isim yok bana performansi lazim goruslerinizi yazarmisiniz beyler
Arkadaslar ben mi 5splus almayi dusunuyorum iyice arastirdim iyi bir telefon gibi gorunuyor herkes olumlu ve olumsuz yorumlarini yazabilirmi yada onerilerini
Kardesim burada satan daveygrohl sefa ve zahter var onlara ozelden yaz onlarin sana yaxmasi hos olmaz