Samet3465 kullanıcısının son içeriği

1. S

Tavsiye Yurtdışı kayıtlı Telefon Önerisi

Eğer bütçeniz çok fazla değilse redmi k40 gaming edition alabilirsin. Kendim bizzat kullanıyorum ve yaklaşık 1 aydır bende. Oyunlardaki ve arayüzde ki akıcılık efsane. Batarya performansı günlük kullanımda 2 gün ve üzeri gidiyor. Eğer çok oyun oynarsanız 1gunu rahat çıkarır. Zaten 67W mi turbo...
  2. S

MIUI 12.5 Poco F3 GT / K40 Gaming Edition - Hindistan Kararlı Rom V12.5.4.0.RKJINXM İndirme Bağlantıları

Arkadaşlar iyi forumlar, Bende aranıza yaklaşık 2 haftadır katılmış bulunmaktayım. Daha öncesinde Xiaomi mi 8 kullandım. Şimdi de redmi k40 gaming ile devam ediyorum. Size bir sorum olacak, YouTube da çeşitli inceleme sayfalarında bu telefonu takip ettim, başlatıcı olarak hep redmi yazarken...
  3. S

Diğer Mi8 Unbrick

rica etsem yardımcı olur musunuz
  4. S

Diğer Mi8 Unbrick

Zenex hocam merhabalar, sizinle iletişime geçmek istiyorum fakat telefonuma doğrulama kodu gelmiyor. konuyu uzatmadan söylemek istiyorum, mi 8 cihazım brick oldu sanırım. pixel experience rom yüklüydü fakat şarj hızlı bittiği için miui 9.5.13 e geçtim. mi flash ile yüklerken de clean and lock...
  5. S

Yardım Mi 8 bootloader kilidi kapandı telefon açılmıyor

hocam imei kaydı yapıldı. cihaz fastboota giriyor ama mi flash ile rom yükledigimde ''erase boot error'' diye hata alıyorum
  6. S

Yardım Mi 8 bootloader kilidi kapandı telefon açılmıyor

merhaba arkadaşlar, telefonum da pixel experience rom yüklüydü fakat sarjı çok hızlı tükenmeye başladığı için miui 9.5.13 sürümüne geçmek istedim. mi flash ile romu yüklemek isterken yanlışlıkla clean and lock işaretli kaldı ve rom yuklenmedi. wipe data ile tüm verileri de sildim ve şuan tel hiç...
  7. S

Soru Mi 8 Android 10 Hk.

Evet ben stabil global rom kullanıyorum ve şarj süresi de ciddi anlamda can sıkıyor. Ortalama ekran süresi 4 4,5 saat civarında. Ve cihazı kullanırken çok dikkatli bir şekilde kullanırım ona rağmen bu halde. Senkronizasyon konum wifi Bluetooth genelde kapalı
  8. S

Soru Mi 8 Android 10 Hk.

Herkese iyi forumlar arkadaşlar, Öncelikle benim sorunum şu olacak; ben bu Xiaomi mi 8 aldığım da ilk sebebim diğer android cihazlara göre guncellemenin hızlı ve kararlı gelmesi olmuştu. Başlarda bu şekilde devam ederken sonrasında çıkan modellerden ötürü sanırım güncellemeler yavaşlamaya ve...
  9. S

Sohbet Hangi tarayıcıyı önerirsiniz?

Merhaba dostum, senin söylediğin çoğu tarayıcıyı kullandım çoğu hataya bende rastladım ama en son Chrome ile stock tarayıcı arasında kaldım. İkisinden birini tercih etmem gerekirse stock olanı seçtim çünkü yazılım optimizasyon çok iyi ve ram tüketimi telefonun sarjindan performansina kadar etki...
  10. S

Yardım Mi 8 android sistemi şarj sorunu

Arkadaşlar merhaba, Telefonum mi 8 şarj performansından çok memnundum fakat. Son güncellemeyle beraber android sistemi aşırı sekilde pil tüketiyor ve şarjım %100den %20 ye düşene kadar 3bucuk saat civarı ekran süresi aldım. Normalde minimum 8 saat ekran süresi alabiliyordum ama performans baya...
  11. S

Tema Birebir IOS TEMA Kendime ait düzenleme

Teşekkürler ellerinize sağlık ☺️
  12. S

Tema Birebir IOS TEMA Kendime ait düzenleme

Hocam bu şekilde bir hata alıyorum sorun nedir acaba
Üst Alt