Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar,
Şuan cihazımda Corvus OS 3.2 Android 12 yüklü. Bazı buglardan dolayı corvus'tan pixel experience 12 plus roma geçmek istiyorum.
Yapmam gereken | format data - reboot recovery - 4 wipe - rom kurulum |
Bu şekilde değil midir ?
Lütfen yardımcı olun bazıları vendor yüklüyor ama ben...
Merhabalar cihazım mi 9t pro global 12.5.2 var bootloader açık Netflix te HD görüntü almak icin Widevine L1 sertifikası olması gerekiyor fakat ben L1 sertifikasını kuramıyorum. İndir dediğimde kod 1 hatası veriyor forumlarda çok dolaştım çözüm bulamadım. Çözümü bilen varsa lütfen konu altına...
merhabalar cihazım k20 pro Yurt dışı kayıtlı.
Hattım vodafone volte açmak için telefon kodlarını giriyorum "disabled" yazıyor vowifi ve volte için vowifi açık gözüküyor ama volte ayarlarda yok.
Telefona türk telekom hattı takınca volte kullanabiliyorum. aynı şekilde benim hattımı yurtiçi bir...
merhabalar mi9t pro cihazımda eu rom yüklüydü , fastboot rom ile miui 11 kurayım dedim mi flash üzerinden.
daha önce çok kez yaptım ama şimdi hata alıyorum hata olarak "flash time out" yazıyor ne yapmam gerekiyor bilmiyorum lütfen yardım eder misiniz ?
1618392508
teşekkür ederim sorunu kendim...
merhabalr cihaz mi 9t pro eu rom kuracaktım orangefox üzerinden wipe ve format data yaptım sonra reboot recovery dedim fakat fastboot açıldı orangefox silindi ne yapmam gerekiyor. mi flash ile stock rom kurabilir miyim şuan? acil yardım lütfen
Merhabalar eu rom beta kullanıyorum android 11 CA sertifikalarına izin vermediği için android 10'a geçmek istiyorum fakat şuan bende orange fox android 11 uyumlu recovery var onun üzerinden android 10 bir rom kurabilir miyim diye soracaktım ilginiz için teşekkürler.
twrp üzerinden olmaz ise...
hocalarım merhabalar ilk olarak,
Twrp yüklüyorum root olmadığı için reebot system yaptığımda twrp yok oluyor , twrp ekranındayken 4 wipe yapıp sonra format data yapıp daha sonra ise romu kurmak için reboot system yapacağım ama twrp gider mi?
Değerli Forum Hocalarım,
Bügün mi9t pro cihazımda global rom dan xiaomi.eu beta roma geçmek istiyorum twrp ile. ama twrp menüsünden neleri yapmam gerekiyor anlamadım 4 wipe felan diyorlar.
Sizden ricam bana yardımcı olmanız telefonda birkere brick sorunu yaşadım bir daha olmasından korkuyorum...