Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar mi 8 se 6gb/64gb cihazım var. 1 ay önce Google Pixel rom yükledim ve hiç bir sorun olmadan kullanıyordum.Bu gün telefonu kullanırken telefon kapandı ama şarjım %60 seviyesindeydi.Bende açmaya çalıştım açılıyor ama mi logosunda kalıyor twrpyi açmaya çalıştım o da twrp logosunda...
Teşekkür ederim dediğiniz gibi yaptım ama sonuç aynı şimdi telefona format atıp tekrar deneyeceğim olmazsa yine müşteri hizmetlerini ararım tekrar çözülürse mesaj atarım arkadaşlarda faydalansın can sıkıcı bir sorun çünkü.
hocam save user data secerek formatlıyorum da son anda hata veriyor sistem boot etmiyor ama recovery stock oluyor sonra ben onu twrp sürümleri ile değiştirecem deniyorum twrplerin elbet biri çalışak ve ben de yedek alıcam mi bulut var ama mi bulut neleri kapsıyor acık yedekliyordu sürekli .
teşekürler şimdi mi flhas tool ile save user data secenegini kullanarak formatlıyorum umarım olur ve bilgilerime erişe bilirim bi tane çin romu buldum daha sonra ondan verileri alınca miui 12 ye gececem denemek için.
Hocam merhaba yaklaşık 5 saattir uğraşıyorum , şimdi bende eu beta miui11 vardı miui 12 dosyasını direk twrpden flhasladım yedkte almamıştım :/ sonra cihaz acılmayınca twrpden geri miui 11 i flhasladım şimdi her şey gitti fastbootda kaldım twrp atıyorum olmuyor hata veriyor hata bu (remote...
Merhabalar şimdiden hepinize teşekür ederim. Bende Mi 8 se var ve Eu Beta yüklü şimdi Miui 11 in kapalı betasını yükleyecem ama direk twrpden flhaslayımı yoksa içindeki bilgileri silmek zorunda mıyım? Herşey gidecekse uğraşmıyacam yedekten yükleyince herşey geri gelmiyo ana ekran düzeni duvar...
Pardon hocam :) ben yanış hatırllamışım ama 1080 60 fps olmasını cok isterdim peki 4 k da neden eis çalışmıyor bizi 30 fps e mahkum ediyorlar resmin sonucta 710 4k video işleyecek kadar iyi değilmi ?
bende mi 8 se kullanıyorum telefonu aldığım ilk gün titreşimini farketmiştim normal sanki iphone 7 deki titreşim motorunu anımsatıyor bana kalırsa böyle olması daha iyi sorun yok yani:)
Yani stero desteğinin cipset üzerinden olduğunu düşünmüyorum ama mesela mi 8 deki ana kamera sensörü mi 8se de var ve snapdragon 710 da 4k 60fps destegi var ama mi 8 4k 60fps video çekerken mi 8 se de böyle bir durum yok malesef :(