samedl kullanıcısının son içeriği

1. samedl

Yardım android 11 twrp yüklenmiyor

Arkadaşlar andorid 11 miui 12.5.1 güncelledim twrp yi yüklüyorum açılıyor değişik dosyalar gözüküyor sonra telefonu kapatıp açıyorum uçuyor twrp. Acaba android 11 ile mi uyumlu hangi twrp yüklemem lazım bendeki 3.3.1 sürümü
  2. samedl

Soru silinsin

silinsin
  3. samedl

Yardım Turk telekomda volte nasıl açılır?

Hattım şunda turk telekom ama ne yaptıysam volteyi açamadım. Cihazım yurt dışı daha önce vodafone kullanıyordum volte vowifi açıktı. Nasıl açabilirim sim kartın voltesini başka cihazda aktif ettim
  4. samedl

Soru Turk telekom volte açık olarak kullanan var mı

Mi9t pro kullanıyorum imei repair işlemli Vodafone volte herhangi bir sorun yok turk telekoma geçiş yapmak istiyorum ama volte çalışır mı emin olmak istedim Faturalıya geçicem
  5. samedl

Volteyi açıpda vowifi açamayan arkadaşlar baksın

Forumda volte nasıl açılacak diye çok güzel bir konu dediklerini aynen yaptım netherlan dosyasını seçince volte açıldı ama vowifi açılmamıştı şimdi aşağıdakini seçince volte ve vowifi açıldı şuanlık bir sıkıntı Volte açıp vowifi açamayan bir denesin...
  6. samedl

Soru İmei işlemi görmüş mi 9t pro konuşurken 3g düşüyor mu?

İki telefonda denedim biri konuşurken 3g ye düşüyor diğeri 4g sizde durum nasıl arkadaşlar
  7. samedl

Yardım signal netwotk guru açılmıyor

son güncellemeden sonra v11.05.0 sürümü ile açılmıyor Sizde de böyle lte bandlarını başka hangi uygulama ile görebilirim
  8. samedl

Soru repair işlemi android 9-10 fark eder mi?

Mi9t pro modeli için soruyorum qcn ile imei repair işlemleri aynı mı?
  9. samedl

Yardım Mc donalds uygulaması root yüzünden açılmıyor

Arkadaş McDonald's uygulamasını indirdim ama rootlu deyip açmıyor uygulamayı magisk hide işaretledim genede açılmıyor. Bu uygulamayı kullanmanın bir yolu var mı
  10. samedl

Yardım Qcn ayarları düzgün mi nasıl anlarım

Hat ile ilgili sorunlar yaşıyorum cihaz mi 9t pro bir kaç kere tamamen gitti uçak moduna girip çıkınca düzeldi. Cihaz bt açık ve rootlu qcn ayarları düzgün mü değil nasıl anlarım
Üst Alt