Samedc635 kullanıcısının son içeriği

1. Samedc635

Yardım Mi 9 se Global beta romdan , Global roma Nasıl geçebilirim

Anladım konuda şöyle bi karışıklık olmuş ilk başta ben kararlı sürüm için istemiştim de karalı sürümü kurdum kullanıyorum eu romu kurmak istediği dede aynı şeyleri yaptım olmadı. Birde şunu sorucam twrpyi kurduğumda telefonu kapatıp açınca tekrar twrp ye giremiyorum normal recorvy ekranı geliyo...
  2. Samedc635

Twrp kurdum bu tektuş yükleme aracı diye konu var oradaki ile kurdum oradan wipe tan üstte yazılanları sildim sonra ınstaldan eu romu kurdum reboot deyince öyle bi hata verdi. Eu romu bu siteden indirdim sabit konularda verilmiş olan linkten
  3. Samedc635

Eu romu kurdum dediklerinizi yapıp en sonde rebootlarken no os installed gibi bir hata verdi
  4. Samedc635

Peki bunu flash ile uapsam nasıl bi yol izlemeliyim
  5. Samedc635

İmei de falan bi sıkıntı olmaz değil mi Birde romun recovery olanını mı indiricem bunun için Rom - Mi 9 SE - Global Kararlı Miui V10.3.3.0 Fastboot İndirme Bağlantısı Bunu kurmak istiyorumda
  6. Samedc635

Merhaba mi 9 se cihazımda global beta sürümden , global kararlı sürüme nasıl geçebilirim? En son beta güncellemesş ile twrp gitti neler yapmam gerekiyor güncel betadan , güncel kararlı sürüme geçmek için
Üst Alt