Samed.72 kullanıcısının son içeriği

1. Samed.72

Tavsiye 10.000 TL Telefon Tavsiye

Merhaba arkadaşlar bütçe 10.000 civarı yurt dışı cihazı alacağım tavsiyeleriniz nedir acaba kamera açısından iyi olan bide IMEI atma sonrası sıkıntı çıkaramayan yazılım olarak da memnun edecek telefon varmıdır? Şimdiden teşekkürler
  2. Samed.72

Çözüldü TWRP Dosya Bulmuyor

Merhaba arkadaşlar telefona twrp üzerinden magisk kuracam ama twrp bölümünde cihazıma ait dosyalar görünmüyor USB yada sd kart şuan yanımda değil bi şekilde dosyaları görünür yapamaz mıyız
  3. Samed.72

Çözüldü İnat TV Magisk

Merhaba arkadaşlar telefon rootlu olduğundan dolayı inat tv açmıyor bunu için MAGİSK indirdim ama Denylist bölümünden yapmam gerekiyor ama bende o alan açılmıyor ne yapmalıyım
  4. Samed.72

Yardım Redmi Note 10 PRO Kamera

Merhaba arkadaşlar cihazıma dün IMEI attım Al mod sorunu ve gece kamera modunda sıkıntı var YouTube den video izledim bilgisayar gerekiyormuş ama bende bilgisayar yok adam videoda telefonu PC ye bağlayıp geçici twrp kuruyor ve dosyayı da twrp yardımıyla bilgisayar üzerinden kuruyor benim...
  5. Samed.72

Çözüldü Redmi Note 10 Pro Kamera Sorunu

Merhaba arkadaşlar Elimdeki Cihaz Redmi note 10 pro geçen günlerde IMEI attım ama gece modu kamerasında fotoğraf çekerken pembe renkli çekiyor. AL kamera sisteminde fotoğraf çekerken kamera dondu diye hata veriyor bunun çözümü varmı acaba?
  6. Samed.72

10S VS 9PRO HANGİSİ İYİ

Hangisini alayım
  7. Samed.72

Soru Telefon Önerisi

Merhaba arkadaşlar size bişey soracam 1-Redmi Note 11E 2-Redmi Note 9 Pro 3-Redmi Note 10 S Hangileri alınır ACİLL lütfen
  8. Samed.72

Yardım Bootloader Sorunu

Merhaba arkadaşlar dün mi kilit açtım bu hesap cihazla ilişkilendirldi diye mesaj geldi 1 hafta beklemem gerekiyormuş bende maalesef merakımdan az önce denedim doğrulanmadı diye mesaj geldi ne yapmam lazım
  9. Samed.72

Yardım İMEİ

Merhaba arkadaşlar cihaz Redmi note 10 pro imei atmak istedim adam mi kilit açma durumunu açtı ve 1 haftaya geri gel dedi ben 1 hafta sorna açılıp açılmadığını nasıl anlayacam bide bu süre zarfında telefonda yapmamam gerken bişey varmı
  10. Samed.72

Çözüldü En İyi Güncelleme Hangisi?

Hayırlı akşamlar arkadaşlar size redmi note 10 PRO için 🔋 olarak en iyi rom hangisi
  11. Samed.72

Rom 12.5.8.0 Lazım

Merhaba arkadaşlar Cihaz Redmi Note 10 pro acil 12.5.8.0 güncellemesi lazım 1665607931
  12. Samed.72

Yardım Redmi Note 10 Pro IMEI Atılır Mı?

Selam Arkadaşlar Telefonum Kaçak 1 aya İMEİ gider MIUI 13 teyim IMEI atabilirim değilmi bazıları atılmıyor dedi sorayım dedim 1665603909 Telefon Redmi note 10 pro
  13. Samed.72

Yardım Redmi note 10 pro 12.5.8.0 Global nasıl geçerim

Merhaba arkadaşlar bugün MIUI 13 e geçtim ama pilim eskisi kadar dayanmamaya başladı tekraradan 12.5.8.0 a gececem nasıl yaparım yardımcı olur musunuz Bootloader ne falan pek bilgim yok yardımcı olursanız çok mutlu olurum
Üst Alt