samaydemir kullanıcısının son içeriği

1. S

Soru Poco F3 uyku modunu kapatmak istiyorum?

Arkadaşlar Poco G3 kullanıyorum. Knight online indirdim. Uyurken bırakayım kassın istiyorum ama telefon tuş kilidini geçiyor. Bunu kaldırma şansım var mı?
  2. S

Soru Kilit Ekranı Sol Sayfa

Arkadaşlar tuşlar kilitliyken sola kaydırınca bu sayfa açılıyor bu sayfayı nasıl kapatabilirim. Bakındım ama bulamadım. Konu varsa da affola..
  3. S

Yardım Mi unlock

Arkadaşlar Poco F3 cihazımın kilidini kaldırılan fakat bu ekranı geçmiyor?
  4. S

Soru Poco f3 ses yükseltme.

Arkadaşlar Poco F3 de engineering mode işe ses yükseltmek mümkün mü? Kulaklıkla oyun oynuyorum ses az geliyor. *#3646633#*#* ile benim telefonumda engineer mode açılmıyor. Yardımcı olabilecek var mı?
  5. S

Diğer mi 9 se orjinal mi? / rootlu mu?

Baktım güncelleme yok diyor. 10.2.2.0 kararlı yazıyor 1563549251 Maşallah telefonu 2000 e aldık
  6. S

Şuan 10.2.2.0 gözüküyor ben aldığım gibi kullanıyorum. Fikir için teşekkürler 1563547897 Teşekkürler
  7. S

Arkadaşlar ben iOS'dan android'e yeni geçen bir kullanıcıyım. Öyle çok aktif telefon kullanan biri değilim. whatsapp instagram arada pubg oynuyorum o kadar. Bu şekilde kullanımı düşünürsek telefonu nasıl kullanmalıyım. mi9se yurtdışı global cihazım var. root yapılaram imei atılmış bir cihaz. bu...
  8. S

Soru Ses Sorunu

Arkadaşlar dün telefonumu aldığım yere götürdüm imei işlemi yapıldı fakat telefonun sesi daha az çıkmaya başladı. Zil sesleri kısık gibi. tuş kitleme sesi neredeyse duyulmuyor. Bu tarz sıkıntı yaşayan var mı? Nasıl çözerim?
  9. S

Sohbet iOS'dan Android'e geçiş..

Aynısını yaptım bende teşekkürler
  10. S

Sorunumu ücretli bir uygulama le çözdüm. Teşekkür ederim
  11. S

teşekkürler bi program önerdiler fakat program telefonu bulamıyor. yani bazı izinler istiyor telefondan ama ne yapsam olmadı. 1558733797 denicem teşekkür ederim hayırlı geceler.
  12. S

denicem teşekkür ederim.. 1558721334 teşekkür ederim denicem bakalım umarım senin gibi memnun olurum. 1558721372 drive yapmıyor malesef :) ama diğer arkadaşlar otomatik geleceğini söyledi. şansımı denicem bu gece
  13. S

ordan iCloud'a yedeklemiyor mu? Androidde icloud açamıyorum diye biliyorum. Sizin sohbet yedeği gelmiş miydi?
  14. S

Merhaba arkadaşlar bu güne kadar hep iphone kullandım. Arkadaşımın gazıyla xioami mi 9 se edindim. Whatsapp sohbetimi bu telefona nasıl taşırım. Whatsapp'da benim için çok önemli sohbetler var. Bunu yapabilmem için bootloader kilidini beklemek zorunda mıyım? Tecrübeli arkadaşlar bilgi verirse...
Üst Alt