Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar Poco G3 kullanıyorum. Knight online indirdim. Uyurken bırakayım kassın istiyorum ama telefon tuş kilidini geçiyor. Bunu kaldırma şansım var mı?
Arkadaşlar Poco F3 de engineering mode işe ses yükseltmek mümkün mü? Kulaklıkla oyun oynuyorum ses az geliyor. *#3646633#*#* ile benim telefonumda engineer mode açılmıyor. Yardımcı olabilecek var mı?
Arkadaşlar ben iOS'dan android'e yeni geçen bir kullanıcıyım. Öyle çok aktif telefon kullanan biri değilim. whatsapp instagram arada pubg oynuyorum o kadar. Bu şekilde kullanımı düşünürsek telefonu nasıl kullanmalıyım. mi9se yurtdışı global cihazım var. root yapılaram imei atılmış bir cihaz. bu...
Arkadaşlar dün telefonumu aldığım yere götürdüm imei işlemi yapıldı fakat telefonun sesi daha az çıkmaya başladı. Zil sesleri kısık gibi. tuş kitleme sesi neredeyse duyulmuyor. Bu tarz sıkıntı yaşayan var mı? Nasıl çözerim?
teşekkürler bi program önerdiler fakat program telefonu bulamıyor. yani bazı izinler istiyor telefondan ama ne yapsam olmadı.
1558733797
denicem teşekkür ederim hayırlı geceler.
denicem teşekkür ederim..
1558721334
teşekkür ederim denicem bakalım umarım senin gibi memnun olurum.
1558721372
drive yapmıyor malesef :) ama diğer arkadaşlar otomatik geleceğini söyledi. şansımı denicem bu gece
Merhaba arkadaşlar bu güne kadar hep iphone kullandım. Arkadaşımın gazıyla xioami mi 9 se edindim. Whatsapp sohbetimi bu telefona nasıl taşırım. Whatsapp'da benim için çok önemli sohbetler var. Bunu yapabilmem için bootloader kilidini beklemek zorunda mıyım? Tecrübeli arkadaşlar bilgi verirse...