sallehpaul kullanıcısının son içeriği

1. S

Satış Xiaomi Mİ 8 Explorer Edition - Mİ 8 - Mİ 8 SE

Hocam merhabalar, ürünler global model mi? Ve Mi 8 6/64 model hala mevcut mu ?
  2. S

Ana Başlık Sıkça Sorulan Sorular

Bunu yapmama rağmen sorun hala devam ediyor. Ayrıca bağlantıyı 2g olarak ayarladığımda karşı taraf internete rahatlıkla giriyor fakat 3g ve 4,5g ile girince internet yok diyor.
  3. S

Yardım Redmi Note 4 Çeşitli Sorunlar

telefonu sıfırlamama rağmen sorun hala devam ediyor. konuyla ilgili bilgisi olan yok mu ?
  4. S

Evet bu güne kadar gelen tüm güncellemeleri yaptım fakat sonuç aynı.
  5. S

Merhabalar, Redmi Note 4 Snapdragon işlemcili telefonu kaçak almıştım, ilk aldığımda sıkıntı yoktu ve gayet iyi çalışıyordu. İmei klonlamadan dolayı telefon kapandı ve aldığım yere götürüp sağlam imeiler attırdım. Fakat imei atılırken telefona eski sürüm yüklendi öyle imei atıldı. Ne olduysa...
  6. S

Yardım Wi-fi bağlı olduğu halde güncelleme wifiyi görmüyor 5x

Telefonu iade etmek lazım o zaman çünkü kullanıcı bir kadın ve hiç o konulardan anlamaz. Memlekete göndereceğim telefonu, her seferinde telefonla ilgili sorunlarla uğraşmak istemem. Cevabınız için teşekkürler.
  7. S

Yardım Wi-fi bağlı olduğu halde güncelleme wifiyi görmüyor 5x

Merhabalar, Mi 5x telefonu hepsi burada sitesinden Pinti satıcısından aldım, kurulumu yaptıktan sonra güncelleme yapayım dedim wi-fi bağlı olduğu halde wifiye bağlan diyor. Bu konuda ne yapabilirim? Evo garantili ve daha bugün geldi telefon.
  8. S

Satıldı Xiaomi Mi6 - 64GB - Siyah - Sıfır

telefon arayışındayım ilanı görünce bakayım dedim :) hayırlı satışlar gayet uygun fiyat
  9. S

Yardım Delta Servis Ekran Değişimi Sonrası XiaoMi-4

bakalım ne cevap verecekler, merak ediyorum.
  10. S

Alış Alış - Mi 5x alınır

Merhabalar hocam, hangi model (4/32 vs 4/64) var elinizde ?
  11. S

Alış Alış - Mi 5x alınır

Merhabalar hocam, hangi model (4/32 vs 4/64) var elinizde ?
  12. S

Satış F.Öksüz * Xiaomi Ön Ödemeli Genel Satış

hayırlı satışlar, mipad 3 getirme olanağınız varmı? varsa fiyat bilgisi alabilirmiyim.
  13. S

Duyuru - 4. Geleneksel MIUI Türkiye Buluşması (06 Ağustos 2017 Pazar)

eniştem ile beraber geleceğiz, onuda eklermisiniz :) foruma üye değil maalesef ama beraber xiaomi telefon alacağız, bizim için güzel bir gün olacak :)
Üst Alt