Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bunu yapmama rağmen sorun hala devam ediyor. Ayrıca bağlantıyı 2g olarak ayarladığımda karşı taraf internete rahatlıkla giriyor fakat 3g ve 4,5g ile girince internet yok diyor.
Merhabalar, Redmi Note 4 Snapdragon işlemcili telefonu kaçak almıştım, ilk aldığımda sıkıntı yoktu ve gayet iyi çalışıyordu. İmei klonlamadan dolayı telefon kapandı ve aldığım yere götürüp sağlam imeiler attırdım. Fakat imei atılırken telefona eski sürüm yüklendi öyle imei atıldı. Ne olduysa...
Telefonu iade etmek lazım o zaman çünkü kullanıcı bir kadın ve hiç o konulardan anlamaz. Memlekete göndereceğim telefonu, her seferinde telefonla ilgili sorunlarla uğraşmak istemem. Cevabınız için teşekkürler.
Merhabalar, Mi 5x telefonu hepsi burada sitesinden Pinti satıcısından aldım, kurulumu yaptıktan sonra güncelleme yapayım dedim wi-fi bağlı olduğu halde wifiye bağlan diyor. Bu konuda ne yapabilirim? Evo garantili ve daha bugün geldi telefon.