salimburak kullanıcısının son içeriği

1. S

Yardım Google Kamera

Arkadaşlar merhaba Xiaomi Redmi Note 4 kullanıyorum miui sürümü 10.2 gözüküyo ben buna google kamerayı nasıl yüklerim bugün okulda bi arkadaşım google kamera felan yüklesene dedi bende bilmiyorum onu dedim araştırdım.root felan diyor google kamerayla normal kamera arasında çokmu fark var...
  2. S

Yardım Xiaomi redmi note4

mesaj attım umarım görür
  3. S

şarjım olsaydı bakardım :( 1567155897 qualcomm snapdragon 625 2,02 ghz miş işlemci baktım şimdi kutusundan 1567155955 1 ay önce baktığımda batarya sağlığını iyi gösteriyordu büyük ihtimal şarj soketidir değil mi ?
  4. S

snapdrogan galiba emin değilim ama 1567155577 %90 snapdragon 2 seneönce almıştım telefonu snapdragon diye okumuştum hatırlıyorum snapdragonsa ben nasıl uyumlu soket bulucam
  5. S

Merhaba ben dünde konu açmıştım site kurallarını bilmediğimden büyük harfle yazıyordumda ban yemişim her neyse şimdi arkadaşlar bende xiaomi redmi ntoe 4 var dün ben telefonu düşürdüm eve gelinece şarj edicektim ama vir türlü şarj olmuyor sebebinedir ? şarj soketi mi hasar aldı değiştireyimmi...
  6. S

Yardım XİAOMİ REDMİ NOTE 4 ŞARJ OLMUYOR

KRAL KÜÇÜK PARÇA DERKEN BEN HİÇ İÇİNİ AÇMADIM BUNDANDA MI SİPARİŞ EDEYİM TELEFONCU HALLEDER Mİ
  7. S

ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM YARIN TELEFONCUYA GİDERİM MECBUR
  8. S

GALİBA ŞARJ SOKETİ BOZULDU TAHMİNİ KAÇA PATLAR
Üst Alt