saliih.aliis kullanıcısının son içeriği

1. S

Soru Redmi K60 Pro Global Rom Hakkında...

Redmi K60 Pro bildiği üzere Türkiye pazarına gelmeyen bir cihaz. Telefona direç atılıp içerisinde Xiaomi.eu rom yüklü geldi. Zaman içerisinde TWRP üzerinden güncellemeler yaptım. Ama birçok yerde türkçe çeviri eksiklikleri mevcut. Ayrıca google play üzerinden Güvenlik, Müzik, Tarayıcı vs gibi...
  2. S

Soru Her zaman açık ekran saati hakkında

her zaman açık ekran saatini ana ekranda kullanmanın bir yolu var mı?
  3. S

Yardım K60 Pro (Socrates) Direçli+IMEI atılmış

K60 Pro (Socrates) direçli cihaza sahibim ve hyperos sürümüne geçiş yapmak istiyorum. mevcut sürümüm MIUI 14.0.17.0 EU Stabil. Hyperos SOCRATES_OS1.0.5.0.UMKCNXM Stabil yayınlanmış durumda ve ona geçiş yapmak istiyorum. 1- İndirdiğim rom'u bilgisayara çıkarıp içindeki...
  4. S

Yardım Ayarladığım Zil Sesi Çalmıyor

Adım adım yazıyorum Tüm zil sesleri - Yerel Zil Sesleri - Sesler - Retro Temalar - Oyun Başlıyor Resimlerde bu adımları izleyerek Zil Sesini ayarladım ama telefonun varsayılan zil sesi çalıyor hala. Bildirim ve alarmları da bu şekilde ayarladım onlar da çalışmıyor. Nedeni nedir bilen var mı...
  5. S

Yardım Mi 9T Pro GameTurbo Eller Serbest Çalışmıyor!

Telefonu ilk aldığımda MIUI 11 kurulu gelmişti o zamanlar oyunda iken arama geldiğinde yukarıdan aşağıya küçük bir pencere içinde gelen aramayı kapatma ve açma seçenekleri çıkardı. Şuan telefonum MIUI 12 ve artık oyunda bir arama geldiğinde bahsetmiş olduğum pencere gelmemekte. Oyun aşağıya...
  6. S

Rom Mi 9T Pro Global Güncelleme

mi.com kendi sitesindeki sürüm son sürüm v11.0.1.0 sürümü gözükmekte bu sürümü deneyen var mı acaba ? Sorun yoksa bu sürümü kurmak istiyorum. Diğer sürümlerde pil süresi ve kamera sorunlar olduğunu okudum. ve forumda v11.0.2.0 versiyonunun iyi olduğunu kameranın pro modu sadece sorunlu olduğu...
  7. S

Soru Mi 9T Pro gelmeyen güncelleme!

Neden 10.3.3 sürümünde kaldım anlamadım. Millet 11 kullanıyor. Stabil 11 güncellemesi OTA gelmiyor sebebi nedir ?
Üst Alt