Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sayın hocalarım şuan cihazımda fastboot rom olarak EEA 12.0.3.0 var bundan ötürü birçok AOSP rom yükleyemiyorum. Cihazı kontrol ettim Antirollback yok Mi flash ile GLOBAL 12.0.1.0 fastboot rom yüklesem brick veya başka bir sorunla karşılaşabilirmiyim. Değerli cevaplarınızı bekliyorum.
Merdanov Stoya değerli hocalarim Stoya hocamızın belirttiği twrp flashladim merdanov hocamızın dediği gibi wipe yaptım sorun ortadan kalktı . Büyük ihtimalle sorun twrp kaynakliydi oysaki büyük övgülerle geçmiştim orangefoxa ...
Orangefox recovery kullanıyorum şuanda hocam geçeceğim rom a11 ofox da var destek pbtwrp de varmıdır acaba
1612871957
Hocam bu zamana kadar wipe format data ardından reboot recovery yapıp flashlardim romu başarılı bir şekilde duyduğum kadarıyla ERROR 1 %100 fw hatasıymış
Değerli hocalarım bundan 2 gün önce kasti olarak çin fastboot rom yükledim bunu yükleme sebebim TWRP de hangi romu denediysem hepsinde ERROR 7 hatasını almam. Çin romu yükledikten sonra aynı şekil ERROR ama bu sefer 1 numaralı firmware hatasını vermeye başladı tüm fwleri denememe rağmen olmadı ...