salihcimenlidal kullanıcısının son içeriği

1. S

Yardım Xiaomi 14T Repair Hk

Merhabalar 14t 512 gb lık telefon kullanıyorum ve repair yaptırmak istiyorum bl kapalı hyperos 2 yüklü. Ücreti ne kadara olur ? Telefon Sıfırlanacakmı veya rom değişecek gibi bilgileride rica etsem paylaşırsanız .
  2. S

Yardım Redmi note 12 pro 5G Repair Destek

Merhaba Bootloader kilidi açık bir cihaz aldım . Uzaktan repair yapabilecek bir kişi özelden fiyat ile pm den ulaşabilirler mi ?
  3. S

Yardım Redmi Note 12 Pro 210W

fiyat yüksek gaziantepte 8500-9000 bandında
  4. S

Yardım SMOMIXN romunu SMOMIXM yapınca IMEI gider mi?

Kar amacı gütmeyen trde paylaşım yapan kimse kalmadı . Malesef
  5. S

Yönetici olduğunuzu belirtmedim zaten profilinize baktığımızda görebiliyorum. Sizide çıkarında 338.424 üye kalıyor . Verileri okuyabiliyorum. Çoğu konunun içerisinde ücretli destek veren üyeler zaten var ama illaki çoğu konunun altında bir ücretli destek sunan ekip var . Arşivden çok tam bir...
  6. S

Allahınızı severseniz forumda legal paylaşımdan kasıt ne var. Bu konu için demiyorum genel olarak yapılan çoğu iş illegal ? Yani sıradan bir rom yüklemeyse sadece forumun amacı bunun için üye olmaya dahi gerek yok. Üyeler birbirine destek olmak için var değil mi ? Eğer birbirimize destek...
  7. S

Bu konuda sana katılıyorum. Hep ücretli yardıma yönlendiriliyor. Halbuki bilgi paylaştıkça büyür
  8. S

Yardım Redmi Note 12 pro + 5G ücretsiz repair yapılabilir mi ?

Merhaba arkadaşlar bootloader kilidi açılmış. çok durumum yok bundan dolayı ücretsiz imei yazabileceğimiz bir tool varmı yada yardımcı olabilicek bir arkadaş ? Şimdiden Teşekkür ederim.
  9. S

kilidi açtım kendim nasıl atabilirim dft pro paralı harici bir uygulama varmı ücretsiz olarak atabileceğimiz ?
  10. S

Yardım Redmi Note 12 Pro + 5G Repair

Ücretli yazılım olmadan sanırım şuan mümkün değil ilerleyen zamanlarda sizce kendimiz yapabileceğimiz bir yöntem çıkma ihtimali varmıdır ?
  11. S

pm olarak size mesaj attım bilgilendirebilirseniz sevinirim
  12. S

dft pro ile sanırım mümkün müş uzaktan halledebiliyormusunuz ? bide romu değişmek istemiyorum bu roma repair mümkünmü ?
  13. S

Merhaba Arkadaşlar pro plus için Maui META ile tek simde olsa repair yapılabiliyor mu ? Deneyen arkadaşlar varsa yardımlarını rica ederim BL kilidini açtım Global Rom yüklü deneyen ve yapabilen varsa paylaşırsa çok sevinirim.
  14. S

Satış Xiaomi Yi Wifi Smart Gece Görüşlü Ip Kamera (Yi Home Camera)

ADET FİYATI:150 TL CİHAZ SIFIR ve 2 Adet Mevcut Marka: Xiaomi Yi Renk : Beyaz Gerçek zamanlı video yakalama ve kayıt etme, Hareket sensörlü. IP network protokolüne sahiptir. WiFi 802.11 b/g/n Dünyanın neresinde olursanız olun evinizi ve işyerinizi takip edebilirsiniz. 32 GB micro SD...
Üst Alt