Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar 14t 512 gb lık telefon kullanıyorum ve repair yaptırmak istiyorum bl kapalı hyperos 2 yüklü.
Ücreti ne kadara olur ?
Telefon Sıfırlanacakmı veya rom değişecek gibi bilgileride rica etsem paylaşırsanız .
Yönetici olduğunuzu belirtmedim zaten profilinize baktığımızda görebiliyorum. Sizide çıkarında 338.424 üye kalıyor . Verileri okuyabiliyorum. Çoğu konunun içerisinde ücretli destek veren üyeler zaten var ama illaki çoğu konunun altında bir ücretli destek sunan ekip var . Arşivden çok tam bir...
Allahınızı severseniz forumda legal paylaşımdan kasıt ne var. Bu konu için demiyorum genel olarak yapılan çoğu iş illegal ? Yani sıradan bir rom yüklemeyse sadece forumun amacı bunun için üye olmaya dahi gerek yok.
Üyeler birbirine destek olmak için var değil mi ? Eğer birbirimize destek...
Merhaba arkadaşlar bootloader kilidi açılmış. çok durumum yok bundan dolayı ücretsiz imei yazabileceğimiz bir tool varmı yada yardımcı olabilicek bir arkadaş ?
Şimdiden Teşekkür ederim.
Merhaba Arkadaşlar pro plus için Maui META ile tek simde olsa repair yapılabiliyor mu ?
Deneyen arkadaşlar varsa yardımlarını rica ederim BL kilidini açtım Global Rom yüklü deneyen ve yapabilen varsa paylaşırsa çok sevinirim.
ADET FİYATI:150 TL
CİHAZ SIFIR ve 2 Adet Mevcut
Marka: Xiaomi Yi
Renk : Beyaz
Gerçek zamanlı video yakalama ve kayıt etme, Hareket sensörlü.
IP network protokolüne sahiptir. WiFi 802.11 b/g/n Dünyanın neresinde olursanız olun evinizi ve işyerinizi takip edebilirsiniz.
32 GB micro SD...