salihcglyn kullanıcısının son içeriği

1. salihcglyn

Yardım Telefonun hafızası 11.7 GB olarak Görünüyor

Az önce farkettim 128gb olması gerekirken 11.7gb gözüküyor telefonun hafızası twrp den ve pc den baktım ikisindede 11.7 görünüyor. bugün birkaç tane rom denemiştim biyerde hata mı yaptım acaba
  2. salihcglyn

Yardım Color Os 7 rom kuramıyorum

Linkteki sitede mi 9se icin color os7 rom ve vbmeta paylaşılmış ama bir türlü kuramadım sürekli fastboota düşüyor vbmeta işinide tam anlamadım vbmeta indirdim zip dosyasının içinde bunlar var Link: 咸鱼头潜艇
  3. salihcglyn

Yardım Havoc os da aod kullabilirmiyim

Havoc os yükledim mi 9se cihazıma aod açsam mi emin olamadım MIUI daki gibi yer değiştirmiyor galiba aod ne yapabilirim
  4. salihcglyn

Soru Sorunsuz çalışan Aosp rom arıyorum

Selamun aleykum bugün derpfest ve havoc os denedim ama ikisinde de arada bir cihazı kendi kendine yeniden başlatıyor. Sorunsuz çalışan aosp rom öneriniz var mı?
  5. salihcglyn

Yardım Xiaomi Wirelles Router internet kablosu ile bilgisayara bağlanır mı?

Merhaba ben xiaomi Wirelles dağıtıcı alacağım ama bilgisayarda wifi yok dağıtıcıya internet kablosu takılıyormu
  6. salihcglyn

Çözüldü Bootloader Kapandı

Bugün telefonuma pixel experience rom yukleyecektim ama başaramadım telefon fastboot da kaldı bende mi flash ile 10.3.4.0 global rom flashlasdım sonra cihazın alicisindaki unlocked yazısı gitti twrp yüklemeye çalıştım hata verdi bootloader kilidi kapandı galiba nasıl açabilirim tekrar
  7. salihcglyn

Yardım Wifi açılmıyor

Bugün sabahtan beri cihazımda wifi açılmıyor aça tıklıyorum açılıyor yazıyor hemen kapalı ya dönüyor nasıl düzeltebilirim Cihaz mi 9se eu stabil 11.0.1.0 android 10
  8. salihcglyn

Tema Tulip One v11 Karanlık Mod Uyumlu

Arkadaşlar YouTube den bulduğum Samsung One Ui temasını sizinle paylaşmak istedim. Miui 10 ile tam uyumlu olan Tulip One v10 temasının Miui 11 e uyumlu halidir. Yapımcı tarafından Temanın ilk sürümü paylaşıldı hatalar olabilir İndirme Linki: Tulip One V11
  9. salihcglyn

Yardım Mİ 9SE fastboot da kaldı

Sağolun hocam hayırlısıyla çözüldü
  10. salihcglyn

bir şey daha soracaktım açıldıktan sonra twrp yükledim farklı rom kurdum ama yeniden başlatınca twrp ye atıyor wipe işlemini yaptım 1573554171 hallettim advanced wipe yapınca oldu
  11. salihcglyn

su anda flashlanıyor 7 dakika felan oldu hala devam ediyor ne kadar sürer tahminen 1573553330 bitti şu anda açılış ekranı geldi çok teşekkürler
  12. salihcglyn

nasıl kurabilirim
  13. salihcglyn

denedim fastboot a atıyor
  14. salihcglyn

telefonda global stabil rom vardı twrp kurup wipe yapmıştım yeni rom kurmak için twrp yi yeniden başlat dediğimde fastboot da kaldı nasıl düzeltebilirim
  15. salihcglyn

Tema Efsane Tema Geldi.. Pure Dark Türkçe

Hocam bildirim çubuğunda mobil veriyi açınca sinyal iconu ile üst üste biniyor belli olmuyor pek düzeltmenin bir yolu varmı eu beta
Üst Alt