Salih2761 kullanıcısının son içeriği

1. S

Tavsiye xiaomi/redmi telefon önerisi

Arkadaşlar merhaba yurt dışı telefon alacağım direnç değişimi olmadan yazılım ile IMEI repair olabilen redmi/Xiaomi telefon öneriniriz var mı ? Redmi 13 serisinden , 13 pro dirençlemi IMEI repair
  2. S

Yardım Mi Silinmediği Halde Dosyaların Görünmemesi Yahut Kendi Kendine Silinmesi

arkadaşlar başlık çok saçma geliyor farkındayım ancak yaşadığım sorun tam olarak böyle galerimdeki bir kaç tane videoyu özel albüme ekledim bugün galeriye girdiğimde bir baktım kendi kendine çıkmış tekrar galeriye gelmiş,bende geri ekleyeyim dedim galeriden gitti fakat nereye gitti bilmiyorum...
  3. S

Rom Mi 9T Rom önerisi

Herkese iyi forumlar cihazım mi 9t 12.1.4 global kararlı sürüm kullanıyorum Güncelleme alamıyorum hoş alsamda ne fayda Konuya gelecek olursak konuya vakıf arkadaşlardan rom önerisi al vemak istiyorum En önceliğim pil tüketimi daha yeni bataryasını değiştim o yüzden pil uzun ömürlü olsun...
  4. S

Çözüldü İmei Repair

Qcn dosyaları farklı hocam zaten dünden beri bir çok kez repair yaptım,ancak şöyle bir durum var bilmiyorum alakası var mı Modem partitionlarını silerken adb üzerinden silemiyorum hata veriyor izin vermiyor , adb sideload ile silmeyi deniyorum yine olmuyor yalnızca twrpden terminal kısmımdan...
  5. S

Çözüldü İmei Repair

bunu denedim de hocam hız düşüklüğü oluyor bunda kalıcı şekilde mac adresi değiştireceğim
  6. S

Çözüldü İmei Repair

satın aldığımız yerler farklı attıığm imei de farklı , imei repair işlemi yaptığım cihazdaki qcn dosyasıda farklı
  7. S

Çözüldü İmei Repair

evet şimdi fark ettim mac adresleri aynı iki sorum var bu nasıl oldu vede çözümü nedir
  8. S

Çözüldü İmei Repair

herkese merhaba kullanmakta olduğum mi 9t cihazımın imei gitti,bende tabi imei attım ancak şöyle bi durum var evde biraderim de mi 9t kullanıyor ikimiz aynı anda aynı wifiye bağlanamıyoruz garip gelecek ama gerçekten öyle imei repair işlemi yaptığım cihazda modem dosyalarını silince sorun...
  9. S

Çözüldü Mİ 9T güncelleme gelmiyor

Herkese merhaba kullanmakta olduğum mi 9t cihazıma güncelleme/rom yapmak istiyorum. Aylardır güncelleme gelmiyor hali hazırda kullandığım sürümde pil çok hızlı tükeniyor. Cihazda TWRP ve MAGİSK yüklü,TWRP yada OTA üzerinden indirebileceğim problem yaşamayacağım üst sürümler varmıdır ? Not=Cihaz...
  10. S

Çözüldü Mi 9T Diag Port Açılmıyor

alakası varmı yokmu bilmiyorum ama sim 2 ye sim kart koyunca port açıldı arkadaşlar harici hiç bir işlem yapmadım sim kartını çıkarınca port açılmadı
  11. S

hocam windows 8.1 ile de dened hocam win 8.1 ilede denedim sonuç aynı üstelik win 8.1 olan bilgisayarla bi kaç ay önce bu işlemi gerçekleştirmiştim
  12. S

Cihazda magisk yüklü twrp yüklü root yüklü usb hata ayıklama açık tüm driverlerda yüklü cmd üzerinden kodları yazdığımda sadece usb bağlanma sesi geliyor ve aygıt yöneticisinde com port paneli dahil gözükmüyor ne yapabilirim ?
  13. S

Çözüldü Ürün iptali

yaklaşık 1 saat önce 500 lira tutarın bi ürün siparişinde bulundum sonra fark ettim yanlış ürünü sipariş vermişim , siparişi misafir hesaptan verdim site üzerinden iptal edemiyorum , müşteri hizmetlerinede ulaşamıyorum kapalı ne yapmam gerek ?
Üst Alt