Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar merhaba yurt dışı telefon alacağım direnç değişimi olmadan yazılım ile IMEI repair olabilen redmi/Xiaomi telefon öneriniriz var mı ?
Redmi 13 serisinden , 13 pro dirençlemi IMEI repair
arkadaşlar başlık çok saçma geliyor farkındayım ancak yaşadığım sorun tam olarak böyle galerimdeki bir kaç tane videoyu özel albüme ekledim bugün galeriye girdiğimde bir baktım kendi kendine çıkmış tekrar galeriye gelmiş,bende geri ekleyeyim dedim galeriden gitti fakat nereye gitti bilmiyorum...
Herkese iyi forumlar cihazım mi 9t 12.1.4 global kararlı sürüm kullanıyorum
Güncelleme alamıyorum hoş alsamda ne fayda
Konuya gelecek olursak konuya vakıf arkadaşlardan rom önerisi al vemak istiyorum
En önceliğim pil tüketimi daha yeni bataryasını değiştim o yüzden pil uzun ömürlü olsun...
Qcn dosyaları farklı hocam zaten dünden beri bir çok kez repair yaptım,ancak şöyle bir durum var bilmiyorum alakası var mı
Modem partitionlarını silerken adb üzerinden silemiyorum hata veriyor izin vermiyor , adb sideload ile silmeyi deniyorum yine olmuyor yalnızca twrpden terminal kısmımdan...
herkese merhaba kullanmakta olduğum mi 9t cihazımın imei gitti,bende tabi imei attım ancak şöyle bi durum var evde biraderim de mi 9t kullanıyor ikimiz aynı anda aynı wifiye bağlanamıyoruz garip gelecek ama gerçekten öyle imei repair işlemi yaptığım cihazda modem dosyalarını silince sorun...
Herkese merhaba kullanmakta olduğum mi 9t cihazıma güncelleme/rom yapmak istiyorum.
Aylardır güncelleme gelmiyor hali hazırda kullandığım sürümde pil çok hızlı tükeniyor.
Cihazda TWRP ve MAGİSK yüklü,TWRP yada OTA üzerinden indirebileceğim problem yaşamayacağım üst sürümler varmıdır ?
Not=Cihaz...
Cihazda magisk yüklü twrp yüklü root yüklü usb hata ayıklama açık tüm driverlerda yüklü cmd üzerinden kodları yazdığımda sadece usb bağlanma sesi geliyor ve aygıt yöneticisinde com port paneli dahil gözükmüyor ne yapabilirim ?
yaklaşık 1 saat önce 500 lira tutarın bi ürün siparişinde bulundum sonra fark ettim yanlış ürünü sipariş vermişim , siparişi misafir hesaptan verdim site üzerinden iptal edemiyorum , müşteri hizmetlerinede ulaşamıyorum kapalı ne yapmam gerek ?