sakultakim kullanıcısının son içeriği

1. sakultakim

Soru LineageOS 20 için GCAM tavsiyesi

Official LOS20 için GCAM tavsiyeniz var mıdır? Stock LOS kamerası gerçekten berbat, Google Camera da çok işlevsel gelmedi. Bu arada merak eden olursa not düşeyim, LOS20 harika. Cihaz seviye atladı pil + performans konusunda. Ama bazı eksikleri yok değil kamera gibi clap~~
  2. sakultakim

Sohbet MIUI 12.5 Global

MIUI 12.5 Globalin ne zaman geleceği hakkında bir fikri olan var mıdır? Betasını kullanan arkadaşlar deneyimlerini de anlatabilirler
  3. sakultakim

Çözüldü MIUI 12 sonrası DPI bozulması

MIUI 11'de görüntü boyutu ÇK olarak ayarlı ve DPI 449 değerinde kullanıyordum. Bugün gelen MIUI12 güncellemesinden sonra vaziyet bu halde clap~~ Görüntü boyutunu ÇK kullanan arkadaşlar varsayılan DPI değerini söyleyebilir mi? Acaba sorunum DPI yüzünden mi kaynaklı?
  4. sakultakim

Çözüldü Mi 9 SE ahize sesi çok kısık

Merhabalar 9 ay gibi bir süredir bu cihaza sahibim. İlk başlarda ahize sesi çok tatmin edici düzeyde iken son bir iki aydır ahize sesi gerçekten kötü durumda. Ahizenin üstü çok tozlu gözüküyor elimden geldiğince alıyorum lakin içine müdahale edemiyorum. Sizin bir tavsiyeniz var mı bu sesi...
  5. sakultakim

Soru MIUI 12 Super AOD

Merhabalar, Internette bir kaç super wallpaperlar gördüm ve not olarak da super aod'yi çalıştırdıklarını okudum. Deneyen oldu mu aranızda ben super aod'yi çalıştıramadım. Ekte paylaştığım yere super wallpapers gelmesi lazımmış herhalde
  6. sakultakim

Yardım TWRP yedeğini yüklemek

Arkadaşlar merhaba bu sabah xposed ile uğraşırken telefonum brick oldu alelacele twrp'den data yedeğini alıp telefonu sıfırladığım gibi kullandığım twrp yedeğini geri yükledim. Daha sonra dosyalarım bana gerekli diye twrp den aldığım data yedeğini geri yükledim lakin cihaz yinede açılmadı. Bu...
Üst Alt