Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Çok sağ olun. Peki linkte birden fazla 8.8 sürümleri var hangisinden devam etmeliyim?
1696534773
Bir kaç tanesini denedim denediklerimde kamera modunda görüntü donuyor. Video modunda sorun yok gibi
Official LOS20 için GCAM tavsiyeniz var mıdır? Stock LOS kamerası gerçekten berbat, Google Camera da çok işlevsel gelmedi.
Bu arada merak eden olursa not düşeyim, LOS20 harika. Cihaz seviye atladı pil + performans konusunda. Ama bazı eksikleri yok değil kamera gibi clap~~
Merhabalar. Xiaomi eu 21.11.14 sürümündeyim ve forumdaki bi kaç magisk dosyasını flashlayınca telefon brick oluyor. Magisk uninstaller ile magiski kaldırınca düzeliyor. Bu sürüm için hangi magisk'i flashlayabilirim bilgisi olan var mı?
Galiba bu sürümün stabili eu 12.5.1 olması lazım ama tam emin değilim. Aklımda 21.11.24 sürümünden 12.5.1'e geçme var. Sen hangi sürümdesin şuan?
1657532794
Şimdi baktım da 12.5.1 sürümü global imiş. Eu stabil araştıracağım
1657532881...
Genel olarak Miui bazlı bir sorun olduğunu düşünüyorum. Gelen aramalar ekrana çok geç düşüyor ama dediğiniz gibi 5-10 saniye değil, 2-3 saniye gibi. Bu yavaşlık herkeste var galiba.
Ama şöyle de bir durum var yaşadığım, eğer akıllı saatimi telefonla bağlarsam dediğiniz gibi aramanın ekrana...
Hocam biz telefon brick olduktan sonra fastboot üzerinden dediğiniz komutları yazdık fakat cihaz yine de recovery içerisinde kaldı.
Dediğiniz gibi yine de tekrardan denemek istiyorum belki atladığımız bir şey vardır. Cevabınız için teşekkür ederim. Gelişmeleri aktarırım ilgilenen arkadaşlara.