sakultakim kullanıcısının son içeriği

1. sakultakim

MIUI 12.5 Mİ9 SE - Global Kararlı Rom V12.5.1.0.RFBMIXM İndirme Bağlantısı

Ben LineageOS 20 kullanıyorum haftalık OTA güncelleştirme alıyor. Sorun olacak bir eksiğini görmedim. Mutlu mesut yaşıyoruz :D
  2. sakultakim

Soru LineageOS 20 için GCAM tavsiyesi

MGC_6.2.030_MI9SE_V4_plus2.apk sürümü ile çalıştırabildim. Yardımlarınız için teşekkür ederim hocam.
  3. sakultakim

Maalesef hepsinde görüntü donuyor sorunu aşamadım. Root yok magisk yok gcam fix yok.
  4. sakultakim

Çok sağ olun. Peki linkte birden fazla 8.8 sürümleri var hangisinden devam etmeliyim? 1696534773 Bir kaç tanesini denedim denediklerimde kamera modunda görüntü donuyor. Video modunda sorun yok gibi
  5. sakultakim

Official LOS20 için GCAM tavsiyeniz var mıdır? Stock LOS kamerası gerçekten berbat, Google Camera da çok işlevsel gelmedi. Bu arada merak eden olursa not düşeyim, LOS20 harika. Cihaz seviye atladı pil + performans konusunda. Ama bazı eksikleri yok değil kamera gibi clap~~
  6. sakultakim

Yardım Hopörlör ve iç kulaklık ses az geliyor

zamanla eskidiği için mi kısılıyor acaba aynı sorun bende de var
  7. sakultakim

Rehber Xiaomi Mi 9 SE - Magisk ile Root

Android 11 idi ama dün magisk v23 ile telefonumu başarıyla rootladım teşekkürler
  8. sakultakim

Rehber Xiaomi Mi 9 SE - Magisk ile Root

Merhabalar. Xiaomi eu 21.11.14 sürümündeyim ve forumdaki bi kaç magisk dosyasını flashlayınca telefon brick oluyor. Magisk uninstaller ile magiski kaldırınca düzeliyor. Bu sürüm için hangi magisk'i flashlayabilirim bilgisi olan var mı?
  9. sakultakim

Rom Xiaomi Mi9 SE - MIUI 12.6 EU Haftalık Beta 21.11.10 (10.11.2021)

Bizim telefonlara desteği kestiler sanıyorum stabil sürüm gelmeyecek. Anca custom rom
  10. sakultakim

Galiba bu sürümün stabili eu 12.5.1 olması lazım ama tam emin değilim. Aklımda 21.11.24 sürümünden 12.5.1'e geçme var. Sen hangi sürümdesin şuan? 1657532794 Şimdi baktım da 12.5.1 sürümü global imiş. Eu stabil araştıracağım 1657532881...
  11. sakultakim

Yardım Telefon çalıyor ama ekrana arayan 10sn sonra geliyor

Genel olarak Miui bazlı bir sorun olduğunu düşünüyorum. Gelen aramalar ekrana çok geç düşüyor ama dediğiniz gibi 5-10 saniye değil, 2-3 saniye gibi. Bu yavaşlık herkeste var galiba. Ama şöyle de bir durum var yaşadığım, eğer akıllı saatimi telefonla bağlarsam dediğiniz gibi aramanın ekrana...
  12. sakultakim

2. Dediğin sorun beni de çok sinirlendiriyor. Bi çözümü yok mu acaba?
  13. sakultakim

bu sürümde root için herhangi bir magisk.zip'i kullanabilir miyiz?
  14. sakultakim

Yardım Poco M3 ımeı repair sonrasında NV data is corrupted hatası

Hocam biz telefon brick olduktan sonra fastboot üzerinden dediğiniz komutları yazdık fakat cihaz yine de recovery içerisinde kaldı. Dediğiniz gibi yine de tekrardan denemek istiyorum belki atladığımız bir şey vardır. Cevabınız için teşekkür ederim. Gelişmeleri aktarırım ilgilenen arkadaşlara.
Üst Alt