Sakoke1 kullanıcısının son içeriği

1. S

Çözüldü BL kilidi açık Redmi Note 12 Pro 5G HyperOS alır mı ?

Videosu yapılmıştı, buradaki adminler yapmıştı.
  2. S

Yardım HyperOS ROM Yükleme Sonrası IMEI ve Serial No Kaybolması

1720216649 Başka bir telefona Direnç işlemi ile kalıcı IMEI atıldı Redmi Note 12 Pro 5G fakat NFC çalışmıyor ve Global ROM yüklü açmanın bir yolu var mıdır?
  3. S

valla hocam bilmiyorum aldığımız yere götürdük IMEI atılması lazım dedim yazılım veya direnç diye
  4. S

TAYVAN,RU, GLOBAL, EU, CN bunlar değil mi?
  5. S

Denedim her şeyi fakat geri gelmedi.
  6. S

hayır yazdım zaten yeni alındı diye. Yeni alındı 1 hafta BL için bekledik BL açtık ve ROM yükleme işleminden sonra böyle oldu ama benim telefonumda bir sıkıntı çıkmamıştı. Cihazda SMOMIXN 1.0.6.0 yüklüydü.
  7. S

başlıkta belirttiğim sorunla karşılaştım, Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G Telefona daha önceden kendi telefonumda yüklediğimde herhangi bir sorun olmamıştı. Fakat bir arkadaşım yeni 12 PRO 5G aldı. Kendi telefonumda yükleme aşaması nasıl olduysa aynısını yaptım fakat telefonu açınca Telefon SIM...
  8. S

Yardım Önceden çalışan Nfc çalışmıyor

Aynı sürüme sahibiz aynı telefon modeli tek fark direnç işlemi veya herhangi bir IMEI işlemi uygulanmadı muhtemelen dirençtendir. Bende çalışıyor
  9. S

dostum bende yükledimde 1.0.3.0 bildirimi geldi fakat güncellemeye gidince güncelleme yok dedi. Sürümüm 1.0.2.0
  10. S

Yardım Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G Bootloader Kilidi Açıkken Kapatılırsa Ne Olur?

hocam bana bildirim geldi. 1.0.1.0 yükledim bildirim geldi 1.0.3.0 diye fakat güncelleme kısmına girince " güncelleme yok" yazısıyla karşılaştım. BL açık
  11. S

Yardım Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G Bootloader Kilidi Açıkken Kapatılırsa Ne Olur?

ilginiz için teşekkür ederim. Son bir sorum olacak ben HyperOS yükledim diyelim ve Bootloader kilidi açık şuan mevcut sürüm OS1.0.1.0.UMOMIXM bu gözüküyor. Bunu yükledikten sonra BL açık şekilde OS1.0.5.0.UMOMIXM gibisinden bir güncelleme geldiğinde otomatik gelecek mi yoksa yine manuel olarak...
  12. S

hyper os yüklü değil hyper os yükledikten sonra "clean all and lock" seçeneği ile yüklersem cihaz brick mi olur? hiçbir işlem görmedi 3 aylık cihaz. sadece Bootloader kilidini kendim açtım ve Global yazılım yükledim.
  13. S

Brick nasıl oluyor hocam brick benim bildiğim işlem görmüş cihazlarda kapatılırsa brick oluyor öyle değil miydi? IMEI atılmış veya direnç işlemi görmüş olanlar
Üst Alt