saiunac kullanıcısının son içeriği

1. S

Çözüldü Netflix

Bir şeyde yardımcı olursan sevinirim netflix den indirilen video NFV formatında bunu nasıl MP4 dönüştüre bilirim MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  2. S

Çözüldü Netflix

Teşekkürler buldum MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. S

Çözüldü Netflix

Mi5 kullanıyorum SD bulamadım MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  4. S

Çözüldü Netflix

Netflix den telefona indirdiğimiz videolar nereye download oluyor MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. S

Yardım Telefonum virüs uyarısı alıyor

Sürekli telefonumu acınca Chrome açılıyor virüs uyarısı veriyor Chrome geçmişi temizledim olmadı yardımcı olur musunuz teşekkürler MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  6. S

MIUI 9.7.9.22 Takvim sorunu

Evet dün gece MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  7. S

MIUI 9.7.9.22 Takvim sorunu

Betada Takvim uygulamam İngilizce beta yüklü cihazlarda hepsinde demi aynı birde 3 haftadır güncelleme gelmiyor MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. S

Rehber Mİ5 TWRP ve Root Yöntemi [ Android Nougat ]

Adb and Fastboot komutu yazdım enter bastınmı (waiting for any device) yazıyor MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. S

Cihazı Fastboot da bilgisayar aygıt yöneticisinde Android ADB Interface yazıyor MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  10. S

Android ADB Interface yazıyor MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  11. S

Kopya la yapıştır yapıyorum acaba ondan mı olmuyor MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. S

Bootloader acık MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  13. S

TWRP yüklemek için cihazın hata ayıklama modunu acıyor muyuz adb cihazımı görmüyor komutları yazıyorum olmuyor MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. S

İpucu Mi5s Twrp Yükleme/Root Aracı (Kolay Yöntem)

Flasher toolkıt mi 5s olan dosya mi5 uygunmu yoksa uygun olan dosyayımı indirmem lazım MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  15. S

Tema MIUI Theme Designer Türkçe Anlatım

Teşekkür ederim MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Üst Alt