sait1954 kullanıcısının son içeriği

1. sait1954

Yardım Note 9 Pro Evofone Tutumu

3 aylık cihazımı görselde olan şikayetler ile yolladım evofone teknik servise. Yazılı,sözlü ve mail yolu ile onarım istemediğimi arıza raporu ile beraber değişim/iade istediğimi belirttim. cihaz 8 gün serviste kaldı ve şaka gibi hem ekran hem ana kart değişmiş. Ayıplı bir cihaz olduğu ortada...
  2. sait1954

Yardım Note 9 pro garanti süreci

Merhabalar. Salı günü yaklaşık 3 aylık cihazımı kargo ile Evofone ye yollamayı düşünüyorum. Cihazımın belli başlı sıkıntıları var ; 1-Ghost screen oluştu. 2 Cihaz ana ekranda dahi sürekli kasıyor. 2 güne bir yeniden başlatıyorum kendine geliyor fakat 1 gün sonra tekrar aşırı kasmaya başlıyor...
  3. sait1954

Yardım Note 9 pro otobüs simülatör

Arkadaşlar merhabalar. Note 9 pro cihazıma bu oyunu yükleyemiyorum. Oyun iniyor aynı an hata veriyor. Daha sonra simgesine tıklayınca beyaz ekranda kalıyor. Aynı cihaza başka bir arkadaşım ise indirip oynuyor ikimiz de hepsiburada üzerinden aldık. Çok tilt oldum bu sıkıntıya. Neler yapabilirim...
  4. sait1954

Yardım Note 9 pro şarj dolumu

Merhabalar. Telefonumu %18-20 şarjla şarja takıyorum. Yaklaşık 1 saat içinde 70-75 i buluyor şarj. Ancak telefonun %100 olması neredeyse 110 120 dk yı buluyor. Şarjda iken ara ara WhatsApp harici kullanım yapmıyorum. 110 120 dk da toplasanız en fazla 20 dk wifi ile kullanıyorum, parlaklık da...
  5. sait1954

Oyun Note 9 pro oyun performansı

Arkadaşlar merhabalar. Henüz 3 günlük cihazım var. Pek bilgi sahibi değilim. Cihazımda ile play storedeki her oyunu kasmadan oynayabilir miyim cihaz bu kadar güçlü mü? Örnek olarak Asphalt9 ve NBA 2K20. Hangi oyunu kasmadan oynayabileceğimi nasıl anlarım? Yardımcı olanlara şimdiden teşekkür ederim.
Üst Alt