sahmeran kullanıcısının son içeriği

1. sahmeran

Yardım swiftkey klavye

Sorun sürümde değil, google hesabımada bağlanabiliyorum. Ama daha önceki verilerimi göstermiyor. Bundan önce redmi note 5 vardı onda sıkıntısız kullandım ama buna geçince maalesef kullanamıyorum ve ciddi kolaylık sağlayan bir şeydi
  2. sahmeran

Yardım swiftkey klavye

merhaba. 3 4 yıldır swiftkey klavye kullanıyordum ve tahminleri google hesabıma eşitlemiştim çok rahat yazıyordum. k20 pro ya geçtikten sonra yine klavyeyi indirdim ama yazım tahminlerimi bir türlü indirmiyordu. sitesinden biraz araştırdım ve sd kart desteği olmayan cihazlarda usb ile...
  3. sahmeran

Yardım K20 Pro Kapalı Ekranda Şarj Yemesi

Bendede aynı durum var. Hangi rom kullanıyorsunuz ve son magisk den flaşlamalı çözüm işe yaradı mı ?
  4. sahmeran

Satış Redmi note 5 64gb KVK

Redmi note 5 4\64 kvk garantili. 12 ay garantisi mevcut. Sürekli kılıf ve jelatinle kullanıldı bir sorunu yok. K20 proya geçtiğim için satıyorum. Yanında 5 adet kılıfta vericem. Kutu,fatura mevcut. Alıcıyla satış sözleşmesi imzalanacaktır.
  5. sahmeran

Yardım K20 pro beklemede %10 şarj

K20 pro 8.128 cihazım wifiye bağlıyken we aod açıkken geceden sabaha%10 şarjı azaldı. Bu sorunun sebebi ne olabilir ve nasıl düzeltebilirim. Teşekkürler. (Miroom 9.9.6)
  6. sahmeran

Rehber Cihazı Yeni Alanlar Mutlaka Okusun!

backup dosyası teli pc ye bağladığımda mı gözükür? 1568383750 backup dosyası teli pc ye bağladığımda mı gözükür? 1568383753 backup dosyası teli pc ye bağladığımda mı gözükür?
  7. sahmeran

Yardım yeni alınan k20 pro

merhaba. yeni aldığım k20 pro için donanım test tarzı bir şey nasıl yapabilirim? donanımsal sorunlara karşı 1 hafta garanti verdi satıcı, neleri kontrol etmem gerekir? ve ilk başta yapmam gerekenlerle ilgili başka öneriniz var mı?
  8. sahmeran

Rehber Cihazı Yeni Alanlar Mutlaka Okusun!

merhaba. k20 pro satın aldım. malum şekilde kayıt yapılacak miroom kurulacak. bu işlemlerden sonra mı yedek almalıyım ? birde nasıl yedek alabilirim twrp den bilgim yok yardımcı olursanız?
  9. sahmeran

Soru telefondaki verileri silme

selamlar. redmi note 5 garantili cihaz var. ciahzımı satmayı düşünüyorum. sıfırladıktan sonra içindeki verilere ulaşılamaması için ne yapmam gerek? diskdigger tarzı uygulamalarla geri getirilmeyecek şekilde yani. Teşekkürler
Üst Alt