Sahip 61 kullanıcısının son içeriği

1. Sahip 61

Çözüldü mi 11 lite 4g imei kayıt oluyormu.

Arkadaşlar benim telefonum yurt dışı olduğu için imei kayıt olması gerekiyor, şuan için sim1 kayıt oluyor mu oluyorsa kalıcı kayıt oluyor mu teşekkürler.
  2. Sahip 61

Yardım mi11 lite yurt dışı telefon

Arkadaşlar bende yurtdışı kayıtsız mi 11 lite 4g var,şuan 13.0.4 sürümü yüklü ben telefona twrp magisk root yapsam ilerleyen zamanda telefona imei kaydı yapılır mı ve gelen yeni güncellemelerden sonra imei silinirmi sıkıntı yaşatırmı yardımlarınızı bekliyorum
  3. Sahip 61

Yardım bilgisayar cihazı tanımıyor

Arkadaşlar telefondan mi hesabına girip botloader kilidini açmak için gerekenleri yaptım.daha sonra miflash unlock programını kurdum cihazı fast boot moduna alınca miflash unlock telefonu tanımıyor her halde. telefon bilgisayara bağlı olduğu halde bağlı değil uyarısı veriyor. yardımlarınızı...
  4. Sahip 61

Çözüldü Mi 11 Lite (Courbet) Global Stabil V12.5.8.0 RKQMIXM Enhanced yurt dışı telefon

Arkadaşlar telefonum yurt dışı ımeı kayıtsız şuan itibariyle,cihazda Global Stabil V12.5.8.0 RKQMIXM room var benim cihaza nasıl Mi 11 Lite (Courbet) Global Stabil Beta (Mi Pilot) V13.0.2.0 SKQMIXM yüklerim yüklersem sıkıntı yaşatırmı. Yeni tam sürüm çıkınca güncelleme yapabilirmiyim...
  5. Sahip 61

MIUI 13 mi 11 lite mıuı global 12.5.8

Arkadaşlar yurt dışı telefonuna yeni mıuı 13 güncellemesi ne zaman gelecek acaba.
Üst Alt