sahinergulask kullanıcısının son içeriği

1. sahinergulask

Recovery Güncelleme redmi note 4

Yaklaşık 2 ay önce telefona root attım şimdi güncelleme geldi bildiğiniz bir yol var mı bunu nasıl atabilirim farklı recovery bilen varsa yardımcı olsun Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  2. sahinergulask

Tema Themes

Baktım da değil malesef Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. sahinergulask

Tema Themes

Arkadaşlar bu temayı bulamıyorum yardım edin üst kısmı (şebeke, pil göstergesi) aynı bu şekilde olanı arıyorum. Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  4. sahinergulask

Çözüldü Recovery, Fastboot, Rom, Root

Bendeki Twrp bu bundan olmaz mı? Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. sahinergulask

Teşekkürler Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  6. sahinergulask

Tabi root gider doğru mu,? Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  7. sahinergulask

Bende global var bilirsiniz ki root lu telefona güncelleme gelir fakat yapamaz siniz benim sorum şu fastboot üzeri mi atılıyor yoksa Twrp üzeri mi? Tesekkurler Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. sahinergulask

Yok benim sorum başka resimdeki sitede verilen romlari root lu tele atabiliyor muyuz onu demek istiyorum Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. sahinergulask

Redmi note 4 snapdrgon 4 GB ram 64 GB modele root attık. Resimdeki uygun rom atılabilir mi varsa nasıl olduğunu anlatabilir misiniz? Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  10. sahinergulask

Yardım Bildirim ve kişiler

Öncelikle iyi günler cihazımda mesaj bölümünde kişi kayıtlı olmasına rağmen kayıtsız gözüküyor ve Whatshap da aynı mesaj bildirimde iki tane gözüküyor yardımcı olur musunuz Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Üst Alt