sahin5289 kullanıcısının son içeriği

1. S

Soru Poco x7 pro araftayım yardım

Kullanıma göre değişiyor 2 günü bulduğu oluyor normal kullanımda aşırı kullanımda 1 günü çıkartıyor oyun yok sadece sosyal medya 14t kullanmadım bimiyorum o yüzden bişey diyemem ama X7 pro kamera tarafında çokta iyi değil onu söyleyeyim
  2. S

Soru Poco x7 pro araftayım yardım

Yaklaşık 3 aydır kullanıyorum önceki cihazım 5 yıllık poco X5 NFC internette söylenen sorunlardan hiçbirini yaşamadım herşey yeterli ve ayarında bir 5 yıl daha bu cihazı kullanırım karar senin ne istediğine ve isteğini karşılıyor mu cihaz ona bak derim. Bende tavsiye 5 6 bin fazla ver garantili...
  3. S

Yardım Poco X7 Pro Şebeke Sorunu

Söylemeyi de unuttum belki tercih edilen ağ türü ile alakalı olabilir benim ki LTE öncelikli seçili 5g öncelikli seçiliyse ondan olabilir.
  4. S

Yardım Poco X7 Pro Şebeke Sorunu

Bende aynı cihazı kullanıyorum yaklaşık 2 aydır bende de böyle bi dönüş olmadı
  5. S

Yardım X7 pro alınırmı

Cihazı tavsiye ederim ben X3 NFC den geçi yaptim benim cihazimla arasinda uçurumlar fark var ancak X5 pro da güncel bir cihaz bana sorarsan ben gecmezdim aralarında bariz bir fark yok normal bir kullanıcı için
  6. S

Yardım Pocco X7 pro İnternet paylaşımı

Resimdeki seçenek aktif olabilir mi.
  7. S

HyperOS Poco X7 Pro 60 Hz

İşaretli olan yüksek yenileme hızı kullanan uygulamalarda kapalı olabilir oradan açabilirsiniz.
  8. S

Çözüldü Poco x7 Pro Bootlader Başvusuru Yaptım

Poco X3 NFC cihazımda defalarca açtım kapattım sayısız rom yükledim geri orjinal rom yükledim 3 defa garantiye gönderdim sıkıntı olmadı
  9. S

Yardım Navigasyon Çubuğu Gizlenmiyor

Eğer hyperos ise bazi uygulamalarda yapıyor bunu bende de tabii ve lcwakiki uygulamasında aynı problemi yapıyor
  10. S

Yardım POCO cihazlara Xiaomi sistem başlatıcı yükleme

Bu temayi deneyin bende yıllardır poco kullanıyorum ve bu temayi kullaniyorum
  11. S

Yardım Poco X7 Pro Uygulama Sorunu

DNS ayarlarini değiştirmiş olabilir misin dediğim gibi bende problem yok videolar açılıyor.
  12. S

Yardım Poco X7 Pro Uygulama Sorunu

Bende aynı cihaz var bı sıkıntı yok sizin cihazla alakalı olabilir sorun tam olarak ne ekran görüntüsü veya video atar mısın
Üst Alt