sahin5289 kullanıcısının son içeriği

1. S

Yardım Zte h168a bağlantı sorunu

Şöyle bir sorunum var elimde 2 adet zte h168a modem var biri supeonline fiber internetime bağlı diğeri port çıkışında bagladigim kablo ile üst katta bağlı üst katta bağlı olan modemden internete bağlanmak için ip ve DNS ayarlarini değiştirmem gerekiyor haricinde internete bağlanmıyor bunu nasıl...
  2. S

Mod POCO Launcher 2.0 - Customize, Fresh & Clean RELEASE-4.38.0.4905-05311135

Poco launcher 2.0 beta güncellemesi bazı yeni özellikler eklenmiş resimleri ekledim en önemlisi MIUI launcher in bazı özellikleri eklenmiş uygulama çekmecesi kaldırma yok ama bu da birşey...
  3. S

Yardım Chrome bu sayfa calismiyor

Poco X3 nfc cihazıma 12.5.1 güncellemesi geldiğinden beri bu sitede böyle hata alıyorum daha 12.5.3 güncellemesi geldi hala aynı hatayı alıyorum daha önceki sürümlerde böyle bi sıkıntı yoktu başka cihazlarda aynı siteye girdiğimde sayfa açılıyor neden böyle bir sorun olmuş olabilir acaba
  4. S

Yardım Twrp kaldırıp stock rom yükleme

Merhba poco X3 NFC cihazımda twrp ve eu rom yüklü mi flash ile global rom yüklesem twrp silinip recovery mod geri gelir mi
  5. S

Yardım Poco X3 NFC 12.5 güncelleme sorunu

Poco X3 NFC cihazıma 12.5 güncellemesi geldi keşke yapmasaydim dedim bazı hatalar var benim gördüğüm 1. Kayan pencereler kullanılmıyor 2. Bazı uygulama simgeleri bildirim panelinde görünmüyor acaba eu romda aynı mı kullanan varsa bilgi verebilir mi.
  6. S

Soru Poco x3 NFC ekran

Cihazıma 12.0.7.0 güncellemesi ile ekranın kendi kendine dokunmalar yaptığını farkettim 10 sn falan sürüyor ara ara sonra kesiliyor acaba güncelleme ile alakalı olabilir mi yoksa problem ekranda mıdır.
  7. S

Yardım Ortam ekranı (aod) bildirim gözukmeme sorunu

Aynı sorun bende de vardı mi 9 lite cihazım https://www.apkmirror.com/apk/xiaomi-inc/always-on-mode/always-on-mode-1-6-174-10251635-release/miui-always-on-mode-1-6-174-10251635-android-apk-download/ Bu linkten APK yi yükledim ortam ekranını kapatıp açtım cihazı yeniden başlattım şuan ortam...
  8. S

MIUI 11 MIUI 11 2.ETAP Dağıtılmaya başladı, (Güncel)

Mi 9 lite bugün geldi guncelledim
Üst Alt