Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Şöyle bir sorunum var elimde 2 adet zte h168a modem var biri supeonline fiber internetime bağlı diğeri port çıkışında bagladigim kablo ile üst katta bağlı üst katta bağlı olan modemden internete bağlanmak için ip ve DNS ayarlarini değiştirmem gerekiyor haricinde internete bağlanmıyor bunu nasıl...
Poco launcher 2.0 beta güncellemesi bazı yeni özellikler eklenmiş resimleri ekledim en önemlisi MIUI launcher in bazı özellikleri eklenmiş uygulama çekmecesi kaldırma yok ama bu da birşey...
Poco X3 nfc cihazıma 12.5.1 güncellemesi geldiğinden beri bu sitede böyle hata alıyorum daha 12.5.3 güncellemesi geldi hala aynı hatayı alıyorum daha önceki sürümlerde böyle bi sıkıntı yoktu başka cihazlarda aynı siteye girdiğimde sayfa açılıyor neden böyle bir sorun olmuş olabilir acaba
Poco X3 NFC cihazıma 12.5 güncellemesi geldi keşke yapmasaydim dedim bazı hatalar var benim gördüğüm 1. Kayan pencereler kullanılmıyor 2. Bazı uygulama simgeleri bildirim panelinde görünmüyor acaba eu romda aynı mı kullanan varsa bilgi verebilir mi.
Cihazıma 12.0.7.0 güncellemesi ile ekranın kendi kendine dokunmalar yaptığını farkettim 10 sn falan sürüyor ara ara sonra kesiliyor acaba güncelleme ile alakalı olabilir mi yoksa problem ekranda mıdır.
Aynı sorun bende de vardı mi 9 lite cihazım
https://www.apkmirror.com/apk/xiaomi-inc/always-on-mode/always-on-mode-1-6-174-10251635-release/miui-always-on-mode-1-6-174-10251635-android-apk-download/
Bu linkten APK yi yükledim ortam ekranını kapatıp açtım cihazı yeniden başlattım şuan ortam...